David Bowie a avut relații amoroase cu Mick Jagger

Apropo.ro / 11.07.2012, 13:20
David Bowie a avut relații amoroase cu Mick Jagger
Fosta soție a lui David Bowie a vorbit despre înclinațiile homosexuale ale fostului ei soț.

Cântărețul David Bowie este pus la colț de către fost alui soție, Angie, care a declanșat un scandal sexual.

Se pare că Angie i-ar fi surprins pe David Bowie și Mick Jagger împreună, pe când se giugiuleau ca doi amorezi. Acest lucru se întâmpla prin 1973, și este povestit în cartea lui Christopher Andersen „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger„.

Angie Bowie, 63 de ani, povestește cum s-a întors acasă mai devreme decât planificase, dintr-o călătorie, și fără să vrea i-a găsit pe cei doi artiști, împreună, în dormitor.

„Mi s-a întors stomacul pe dos când i-am văzut lingându-se, goi pușcă”, a povestit Angie, care i-a cerut divorțul, deși aveau un fiu, Zowie (astăzi un regizor de 41 de ani). „Erau obsedați sexual, unul de celălalt”, mărturisește Angie.

Cartea prezintă și alte mărturisiri șocante despre relația homosexuală dintre Bowie și Jagger: cum se vizitau reciproc în backstage, dar și cum închiriau filme gay pentru a le vedea amândoi.

În acest sens, există mărturii și din partea unei soliste backing vocals, Ava Cherry, care a fost cu ei în pat de multe ori, dar a sfârșit prin a se uita la ei cum fac dragoste.