David Coperfield va susține cinci spectacole la București

Apropo.ro / 05.06.2006, 11:17
David Coperfield va susține cinci spectacole la București
Celebrul iluzionist David Coperfield va susține cinci spectacole la Sala Palatului din București, anul acesta, pe 2 și 3 decembrie. Organizatorul spectacolelor, compania Events, a decis ca iluzionistul sa evolueze în cinci spectacole, în ideea "sa ajunga pentru toata

Celebrul iluzionist David Coperfield va susține cinci spectacole la Sala Palatului din București, anul acesta, pe 2 și 3 decembrie.

Organizatorul spectacolelor, compania Events, a decis ca iluzionistul sa evolueze în cinci spectacole, în ideea „sa ajunga pentru toata lumea”, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Primele doua reprezentații vor avea loc pe 2 decembrie (sâmbata), începând cu orele 14.00 și 19.00. Urmatoarele spectacole, de pe 3 decembrie (duminica), se vor desfașura începând cu orele 11.00, 14.00 și 19.00. Biletele vor fi disponibile începând cu 1 septembrie.

David Coperfield este un magician cunoscut pentru combinația dintre iluziile spectaculoase create și talentul de narator. Printre cele mai celebre numere ale sale se numara dispariția Statuii Libertații, levitarea deasupra Marelui Canion și trecerea prin Marele Zid Chinezesc.

Dupa ani de turnee prelungite, Coperfield a fost vazut de mai mulți oameni decât orice alt magician din istorie. Show-ul sau de pe Braodway „Dreams & Nightmare”, aclamat de critica, a darâmat toate recordurile de box office. Reviste ca Vanity Fair, Esquire, Architectural Digest, Paris Match și Bunte l-au avut pe coperta. Revista Forbes l-a mutat de pe locul opt pe locul șase în topul celor mai bine platiți oameni din divertisment, clasându-se înaintea unor artiști precum Madonna, Kevin Costner si sau Arnold Schwarzenegger.

De curând, Muzeul Madame Tussaud din Londra l-a onorat cu o statuie din ceara ce îl infațișeaza zburând. Coperfield este singurul magician în viața care a primit o stea pe Walk Of Fame din Hollywood.

(Cristina Mazilu; [email protected])
Mediafax