David Guetta vine în România, la TIMESHIFT Bucharest Music Festival

De: Alexandra Necsoiu / 26.06.2017, 13:32
David Guetta vine în România, la TIMESHIFT Bucharest Music Festival
# DJ-ul francez este headliner la cel mai mare festival de muzica electronica organizat in Bucuresti!

Capitala se pregateste sa gazduiasca cel mai mare festival de muzica electronica, TIMESHIFT Bucharest Music Festival (www.timeshift.ro). In perioada 20 – 23 iulie, 100 de artisti vor electriza publicul, la Romexpo, cu peste 100 de ore de muzica. Evenimentul ce se va desfasura pe patru scene, aduce un line-up semnat de staruri internationale precum David Guetta, Dj Snake, ATB, Faithless, Above&Beyond sau Bloc Party. 

 

# David Guetta : « Bucuresti, sunt gata de petrecere ! »

 

Artistul de origine franceza are o cariera de peste 20 de ani in domeniul muzicii electronice, iar piesele sale se lanseaza direct pe primele locuri ale topului Billboard, de peste 10 ani. DJ-ul isi continua rezidenta in Ibiza cu petrecerile „F*** me I’m famous”, dar si colaborari cu Sia, Snoop Dogg, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Akon, Estelle, Fergie sau Rihanna. Guetta a co-produs piesa „I Got A Feeling” semnata The Black Eyed Peas, primind doua nominalizari la cea de-a cincizeci si doua editie a premiilor Grammy. Albumele artistului sunt primite cu entuziasm de public, iar piesele iconice „Titanium”, „Dangerous” sau „Hey Mama” depasesc orice asteptari, cea din urma depasind pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Artistul le-a transmis si un mesaj video romanilor prin care ii invita la TIMESHIFT. « Buna ziua, Bucuresti! Sunt David Guetta si o sa ajung la voi, sunt gata de petrecere la TIMESHIFT Festival, pe 22 iulie. Ne vedem acolo ! », a spus DJ-ul francez. Artistul nu este la prima intalnire cu romanii, acesta declarand la finalul ultimului eveniment la care a participat in Romania, in 2015, ca sigur se va intoarce in tara noastra. 

 

# DJ SNAKE, pentru prima oara in Romania!

 

Dj Snake vine pentru prima oara in Romania. Artistul a cucerit topurile din lumea intreaga cu hit-uri precum « Turn Down for What », in colaborare cu rapperul Lil Jon; « Lean On » alaturi de Major Lazer sau « Let Me Love You » cu Justin Bieber. DJ-ul a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria « Best Album », pentru rolul de producator al albumului « Born This Way » semnat de Lady Gaga.

 

Despre TIMESHIFT Bucharest Music Festival

 

Bucurestiul se pregateste de distractie alaturi de cei mai cunoscuti artisti, atat din zona muzicii electronice, cat si indie. TIMESHIFT Bucharest Music Festival reuneste o varietate de stiluri muzicale intre 20 si 23 Iulie, la Romexpo. Timp de 4 zile, muzica si tehnologia se imbina intr-un concept unic la cel mai mare festival de gen din capitala.

Cele 4 scene ce vor functiona simultan in fiecare zi de TIMESHIFT, subliniaza perfect diversitatea categoriilor muzicale. Design-ul fiecarei scene accentueaza experienta spectatorului, fiind in concordanta cu ideea festivalului si a artistilor prezenti. 

 

Prima zi de TIMESHIFT reuneste la Main Stage artisti precum DJ Snake, Ummet Ozcan sau Faithless (dj set), iar scenele de techno, dubstep si indie sunt sub egida unor brand-uri puternice. Kristal Stage se axeaza pe techno, Loco Dice fiind headliner-ul zilei. Control Stage aduce artisti din zona indie si alternative precum Death in Vegas si Young Fathers, iar Black Rhino Stage pune accentul pe artistii dubstep precum Mala.

 

Ziua de vineri, 21 Iulie, alcatuieste un line-up incredibil pentru entuziastii muzicii indie, BLOC PARTY fiind band-ul ce ia cu asalt Main Stage-ul. Londonezii vin pentru prima data in tara noastra, iar sound-ul lor eclectic este mult asteptat de fani, in varianta live. Cu influente house, indie-rock-ul trupei surprinde intotdeauna, primind „Discul de Platina” si multe alte distinctii in UK pentru albumul „Silent Alarm”. Cel de-al doilea album semnat BLOC PARTY a intrat pe primele locuri in topuri, iar succesul i-a urmat pe membrii chiar si in proiectele individuale. White Lies si Mystery Jets sunt confirmati cu live act-urile proprii din cadrul Main Stage-ului, promitand un vibe aparte fanilor. Orbital, Rudimental (dj set), Hot Chip (dj set), Alex Metric si Actress pun in prim-plan diversitatea muzicii electronice, la Kristal Stage. Muzica trance este reprezentata la TND Stage de catre Cosmic Gate, iar John O’Callaghan, Ben Nicky, Ruben de Ronde, Estiva, Hazem Beltagui si Bogdan Vix completeaza lineup-ul zilei.

 

DAVID GUETTA este headliner pe Main Stage, sambata, 22 Iulie.  Robin Schulz, Jonas Blue si Hugel vor mixa alaturi de el, la Main Stage-ul TIMESHIFT. 

 

Control Stage pregateste o varietate de artisti din zona indie, iar TND stage pune accentul pe trance cu DJ precum Markus Schulz – headliner-ul genului, dar si Giuseppe Ottaviani, Yoel Lewis sau Standerwick. Kristal Stage aduce techno-ul in prim plan alaturi de Dubfire – unul dintre cei mai cunoscuti DJ ai genului. Artistul de origine iraniana a castigat premiul Grammy împreuna cu Sharam in anul 2002, cu proiectul Deep Dish. Dubfire reuseste sa se mentina prin proiecte originale si un sound in continua evolutie. Carlo Lio si Shaded (live) sunt confirmati la scena techno de sambata. 

 

Ultima zi a festivalului TIMESHIFT aduce in prim-plan trance-ul la Main Stage cu ABOVE & BEYOND. Cel mai cunoscut trio al genului revine in Romania cu un show incredibil. Proiectul s-a lansat in anul 2000, iar succesul international s-a fructificat prin gig-uri in cele mai importante cluburi si festivaluri din lume, dar si show-uri radio. Remixul piesei „What It Feels Like For A Girl”, semnata de Madonna, s-a clasat pe primul loc in topurile muzicii electronice, fiind in continuare imnul muzicii trance-progressive. André Tanneberger revine in Romania cu sub aliasul sau cunoscut ATB. Hiturile ” You Are Not Alone”, „I Don’t Wanna Stop” si „Ecstasy” sunt preferatele fanilor, iar ATB se reinventeaza constant prin influente ale sound-ului. Gareth Emery, Lucas & Steve si Manuel Riva completeaza lineup-ul scenei TND de duminica. 

 

Black Rhino Stage pune in evidenta stilul drum and bass, iar Goldie, Presha, The Untouchables, Clarity, Krob, Loxy si D-Bridge sunt confirmati pentru aceasta scena. Control Stage promite un vibe indie autentic, iar Kristal Stage il pune in prim plan pe Chicane – artistul britanic care a colaborat cu Tom Jones pentru piesa „Stoned In Love”. 

 

Cele 4 zile de TIMESHIFT Bucharest Music Festival ofera o experienta incredibila publicului, atat prin design-ul futurist, dar si prin varietatea artistilor invitati. Zona de picnic, food area si multe alte surprize sunt pregatite pentru un weekend prelungit in Bucuresti. Bilete disponibile pe www.timeshift.ro/book-now