David Guetta vrea să muncească în spaţiu

De: Cătălina Matei / 21.10.2014, 12:42
David Guetta vrea să muncească în spaţiu
Francezul David Guetta este încântat de ideea de a fi primul DJ care mixează muzică în spaţiu, dar recunoaşte că este şi "puţin speriat" de acest proiect inedit.

„Vorbeam cu cineva implicat în programul spaţial şi mi-a spus… «Uite, antrenamentul este foarte simplu. Trebuie doar să zbori de câteva ori cu un avion militar şi să îţi imaginezi că va fi la fel, dar de zece ori mai intens»”, a declarat Guetta, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

„M-a speriat un pic chestia asta, dar să fiu primul DJ în spaţiu? Asta ar fi o nebunie, ar fi un eveniment istoric!”, a precizat artistul francez, care a spus că preferă să compună muzică în timpul călătoriilor cu avionul, pentru că atenţia nu îi este distrasă de nimic din jur.

Foto: Hepta

„Este unul dintre lucrurile mele favorite, pentru că, atunci când sunt într-un avion, nu am internet, nu am telefon, nimic. Îmi place să compun muzică în avion, este extraordinar”, a mai spus acesta.

„Pentru precedentul meu album, am pus muzică jurnaliştilor din avion. Am mixat în avion, de la Paris la Ibiza. A fost foarte distractiv, iar oamenii dansau. A fost extraordinar. Lumea venise lângă mine şi pilotul a reacţionat «Hei, treceţi la locurile voastre», pentru că, normal, în avion, dacă toată lumea se mută într-un loc, botul avionului se înclină. Oamenii puteau să danseze, dar fiecare pe culoarul lui, ca să menţinem echilibrul avionului”, a spus DJ-ul francez, în vârstă de 46 de ani, într-un interviu acordat postului de radio britanic Kiss FM.