David Hasselhoff împlinește 60 de ani

De: Marian Andrei / 18.07.2012, 09:17
David Hasselhoff împlinește 60 de ani
După mai bine de 20 de ani de când David Hasselhov alerga pe plajă alături de Pamela Anderson în serialul Baywatch, actorul pare că nu a îmbătrânit absolut deloc.

Actorul și muzicananul David Hasselhoff a devenit celebru datorită serialelor „Knight Rider” și „Baywatch”. Pentru performanțele lui actoricești și faima pe care o are, David Hasselhov și-a căpătat un loc în celebrul muzeu al figurilor de ceară Madame Tussaud, din Austria.

Acum, la înplinirea vărstei de 60 de ani, David se pregătește să-și joace propriul rol într-un nou film inspirat din „Baywatch”, pentru care producătorul încearcă să-i convingă să-i fie parteneri pe Pamela Anderson, Justin Bieber și Justin Timberlake.

Vitalitatea artistului este ținută la cote ridicate de iubita lui, Hayley Roberts, în vârstă de 32 de ani, pe care artistul a cerut-o de curând în căsătorie pentru a treia oară: „Cineva m-a pus să aleg cum aș vrea să mor. Ar fi în pat cu galeza mea. Cu ea am făcut cel mai bun sex din viața mea„, a declarat actorul. 

Cariera lui Hasselhoff a început cu un rol în serialul „Tânăr și neliniștit”, pe care l-a jucat în perioada 1975 – 1982. În 1990, el și-a lansat primul album muzical, „Looking for Freedom”, urmat de „Crazy for You” (1991) și „Miracle of Love” (1995). Hasselhoff a revenit în lumea cinematografiei ca actor și producător al „Baywatch – Echipa de intervenție”, care l-a făcut celebru în întreaga lume.