David Lynch divorțeaza dupa o luna de mariaj

Apropo.ro / 15.06.2006, 13:49
David Lynch divorțeaza dupa o luna de mariaj
Regizorul american David Lynch, autorul celebrului serial "Twin Peaks" și al filmului "Catifeaua albastra", a depus dosarul pentru divorț, la numai o luna de la casatoria cu mama fiului sau, conform unor documente judiciare publicate la Los Angeles. Lynch, în vârsta de 60 de ani,

Regizorul american David Lynch, autorul celebrului serial „Twin Peaks” și al filmului „Catifeaua albastra”, a depus dosarul pentru divorț, la numai o luna de la casatoria cu mama fiului sau, conform unor documente judiciare publicate la Los Angeles.

Lynch, în vârsta de 60 de ani, s-a casatorit pe data de 10 mai cu Mary Sweeney, care a colaborat la montajul multor filme ale regizorului. Relația dintre Lynch și Sweeney a început în anii Â’90, cei doi având împreuna un baiat, Riley, în vârsta de 14 ani.

Motivul invocat în dosarul pentru divorț sunt „diferențele ireconciliabile”. Adept al meditației transcendentale ca mijloc de a atinge pacea la nivel mondial, David Lynch a creat în 2005 „Fundația David Lynch pentru educația bazata pe conștiința și pacea mondiala”, pentru care a colectat pâna acum șapte miliarde de dolari.