David: Prefectul de Dolj, unul dintre prefecții controlați de MIRA

Apropo.ro / 16.06.2007, 17:42
David: Prefectul de Dolj, unul dintre prefecții controlați de MIRA
Ministrul Internelor și Reformei Administrative, Cristian David, a afirmat, sâmbătă, că unul dintre prefecții a cărui activitate este controlată este cel de la Dolj, Nicolae Giugea, pe numele căruia au fost trimise mai multe sesizări

Ministrul Internelor și Reformei Administrative, Cristian David, a afirmat, sâmbătă, că unul dintre prefecții a cărui activitate este controlată este cel de la Dolj, Nicolae Giugea, pe numele căruia au fost trimise mai multe sesizări privind întârzierile în aplicarea legilor de retrocedare.

Ministrul liberal susține că mai mulți prefecți fac obiectul unui control, după ce pe adresa Ministerului Internelor și Reformei Administrative (MIRA) au sosit mai multe sesizări privind întârzieri în aplicarea legilor de retrocedare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Se desfășoară un control privind activitatea unor prefecți. Procesul de monitorizare a prefecților este însă unul de natură continuă. În fiecare județ sunt probleme și am primit la minister mai multe sesizări de natură a retrocedărilor care sunt întârziate”, a afirmat Cristian David.

Mediafax