David și Victoria Beckham, desemnați părinții anului

De: Gabriela Voicu / 14.03.2013, 10:01
David și Victoria Beckham, desemnați părinții anului
David și Victoria Beckham, care formează un cuplu de 15 ani, sunt apreciați pentru educația pe care le-o dau copiilor lor.

David și Victoria Beckham, care formează un cuplu de 15 ani, au fost aleși părinții model ai anului 2013 în Anglia.

Pentru aproape un englez din doi (46%), noua achiziție a echipei de fotbal PSG, David Beckham, și soția lui, Victoria, reprezintă idealul de părinți, arată un sondaj apărut pe site-ul internet MyVoucherCodes,co.uk, desfășurat pe un eșantion 1.300 de persoane.

David și Victoria Beckham

Aflați în fruntea unei familii cu patru copii – Brooklyn, 14 ani, Romeo, 10 ani, Cruz, 8 ani, și Harper Seven, 19 luni -, cei doi sunt admirați de britanici pentru felul în care își gestionează atât carierele, cât și educația copiilor. Această reușită, dar și imaginea de familie unită pe care o afișează și longevitatea cuplului îi fac pe fotbalist și pe fosta membră a grupului Spice Girls să devanseze perechile formate din Miranda Kerr și Orlando Bloom, din Beyonce și Jay-Z.

Cuplul, care se împarte între Londra și Paris, se gândește chiar să își mărească familia, după cum a mărturisit fotbalistul la un post englez.