David și Victoria Beckham vor promova doua parfumuri

Apropo.ro / 24.02.2005, 11:38
David și Victoria Beckham vor promova doua parfumuri
Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, și soția sa Victoria au semnat, luni, un contract cu o firma de cosmetice conform caruia urmeaza sa promoveze, în acest an, doua parfumuri, a anunțat cotidianul Daily Mirror. Potrivit sursei citate, cuplul va anunța


Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, și soția sa Victoria au semnat, luni, un contract cu o firma de cosmetice conform caruia urmeaza sa promoveze, în acest an, doua parfumuri, a anunțat cotidianul Daily Mirror.

Potrivit sursei citate, cuplul va anunța oficial încheierea contractului cu firma Coty dupa ce fosta Posh Spice va fi total refacuta în urma nașterii celui de-al treilea fiu, Cruz.

Parfumul masculin va avea pe ambalaj imaginea lui Beckham și va fi lansat pe piața în aceasta vara, urmînd ca parfumul feminin, cu imaginea Victoriei, sa fie lansat mai tîrziu. „Cuplul va aparea și în reclamele ce vor fi difuzate de posturile de televiziune, iar imaginea celor doi se va afla și pe panouri publicitare din întreaga lume”, scrie Daily Mirror.

Jurnalul menționeaza ca cele doua parfumuri au fost gîndite și realizate în special pentru țarile din est, unde David Beckham este foarte popular. „Contractul este valabil cinci ani și va aduce cuplului mai multe milioane de lire sterline”, se menționeaza în cotidianul citat.

David Beckham, care are la Real Madrid un salariu anual de 5 milioane de lire sterline, cîștiga 15 milioane de lire sterline pe an din contractele de publicitate. Firma Marks&Spencer i-a platit 3 milioane de lire sterline pentru promovarea colecției de îmbracaminte pentru copii. Beckham este și imaginea Adidas, el cîștigînd din contractul cu aceasta firma tot 3 milioane de lire sterline. Fotbalistul mai cîștiga un milion de lire sterline din contractul cu Vodafone, doua milioane de lire sterline din contractul cu Pepsi și 500.000 de lire sterline din acordul cu Castrol. Mijlocașul mai are contracte de publicitate încheiate cu firme din Asia.

Beckham a promovat, anul trecut, și ochelarii de soare Police, încasînd din acest contract un milion de lire sterline, dar în acest an imaginea Police a devenit George Clooney.

Mediafax