Davids la Internazionale Milano

Apropo.ro / 12.07.2004, 10:10
Davids la Internazionale Milano
Internaționalul olandez Edgar Davids de la Juventus Torino a semnat un contract pentru trei sezoane cu echipa Internazionale Milano, a anunțat, duminica, gruparea milaneza. Mijlocașul va evolua la Internazionale pîna pe 30 iunie 2007. Valoarea contractului sau nu a fost

Internaționalul olandez Edgar Davids de la Juventus Torino a semnat un contract pentru trei sezoane cu echipa Internazionale Milano, a anunțat, duminica, gruparea milaneza.

Mijlocașul va evolua la Internazionale pîna pe 30 iunie 2007. Valoarea contractului sau nu a fost precizata, însa, potrivit cotidianului „Gazzetta dello Sport”, Davids va cîștiga aproximativ 3,5 milioane de euro pe sezon. 

Davids, în vîrsta de 31 de ani, nascut în Surinam, a jucat de-a lungul carierei sale la Ajax Amsterdam, AC Milan, Juventus Torino și FC Barcelona. 

„Sîntem foarte mulțumiți deoarece am încheiat o operațiune importanta din punct de vedere tehnic și care corespunde exigențelor fixate de Consiliul de Administrație. Multe cluburi îl doreau pe Davids și nu doar echipe italiene. Cum el se afla la final de contract, a avut posibilitatea de a alege. Daca a ajuns la Internazionale este foarte simplu: atît alegerea lui, cît și a noastra, au coincis”, a spus președintele gruparii Internazionale Milano, Giacinto Facchetti.

Mediafax