De 1 Decembrie, Măruţă s-a pozat cu vedetele într-o Dacie tunată

Apropo.ro / 01.12.2011, 11:19
De 1 Decembrie, Măruţă s-a pozat cu vedetele într-o Dacie tunată
În ediţia specială Happy Hour de Ziua Naţională, Cătălin Măruţă arată cum reuşesc românii să-şi pună la lucru talentul creativ şi originalitatea, într-o şedintă foto inedită.

De 1 Decembrie, la „Happy Hour„, români exceptionali, reprezentanţi ai noii generaţii, din domenii precum muzică, cinematografie, sport sau modă devin subiectul unei şedinte foto spectaculoase, într-o rablă transformată într-o adevărată operă de artă. Artistul Costin Craioveanu şi-a exersat talentul şi curajul şi a reusit să realizeze o maşină unicat: o Dacie 1310 de la REMAT devine o decapotabila pictata în culorile drapelului national.

De 1 Decembrie, Cătălin Măruţă va sta de vorbă în această maşină cu adevărat ieşită din comn cu români care exceleaza în domenii cu care toată ţara se mândreşte. Valul tinerilor din noua generaţie a cinematografiei, Maria Dinulescu, Ada Condeescu, George Piştereanu şi Bogdan Dumitrache îi vor povesti lui Măruţă la „Happy Hour” de ce iubesc ei România şi cu ce realizări se mândresc, campioanele României la scrimă îşi vor aminti extraordinarele emoţii pe care le-au trăit când au adus acasă aurul, iar Mihai Albu despre cum poţi face moda românească la un nivel înalt.