De 1 decembrie, PRO TV a cîntat “Să dăm copiilor puterea!”

Apropo.ro / 03.12.2007, 00:00
De 1 decembrie, PRO TV a cîntat “Să dăm copiilor puterea!”
De ziua naţională, PRO TV a dat copiilor puterea. Vedetele PRO TV s-au transformat pentru o zi în personaje de basm şi au trăit magia pe pielea lor. Anul acesta, Albă-ca-Zăpada, Harry Potter, Zîna cea bună, Mickey Mouse, Robin Hood şi alte personaje celebre au cîntat imnul PRO TV de 1 decembrie.

“Noi, oamenii mari, am redevenit copii sau, mai bine zis, personaje din filmele preferate ale copiilor, iar cei mici au fost consideraţi oameni mari. Mi-a plăcut să fiu Minnie la vîrsta maxi de 35 de ani. M-am simţit ca într-o poveste”, spune Andreea Esca. Andi Moisescu i-a dat viaţă legendarului Robin Hood, declarînd că s-a simţit la filmările pentru videoclip exact ca la serbările de la grădiniţă.

La rîndul lui, Cristian Leonte a fost unul dintre personajele cele mai la modă, Harry Potter, despre care spune că “toţi colegii mei au fost încîntaţi să-l vadă, mai ales că vorbea atît de bine limba romănă”.

Albă-ca-Zăpada nu a putut lipsi nici ea de la filmări. Cea care a reprezentat-o a fost Corina Caragea, iar cel mai mare succes l-a avut la copiii din platou, care nu se mai dezlipeau de ea şi îi admirau în permanenţă rochiţa. Piticii Alex Dima şi Claudiu Pîndaru n-au scăpat-o însă nici o clipă din ochi şi au “păzit-o” cu străşnicie!