De 1 Decembrie, PRO TV îi îndeamnă pe români: “Gândeşte liber – România e a ta!”

Apropo.ro / 29.11.2012, 15:30
De 1 Decembrie, PRO TV  îi îndeamnă pe români: “Gândeşte liber – România e a ta!”
De 1 Decembrie, Ziua Naţională a românilor, PRO TV sărbătoreşte 17 ani de existenţa în casele şi în sufletele celor pentru care “Gândeşte liber!” nu este un simplu indemn, ci o întreagă stare de spirit.

De-a lungul celor 17 ani, PRO TV a oferit mai mult decât entertainment, a arătat ce înseamnă curajul de a fi original, de a deschide drumuri, puterea de a fi lider, dorinţa de a schimba metehnele care umbresc şi de a păstra mândria de români. Fiecare cu credinţele, valorile şi visurile sale, şi în acest an, românii sunt uniţi de aspiraţiile şi dorinţa de a trăi într-o Românie mai bună, iar ProTv îi îndeamnă: „Gândeşte liber – ROMANIA e a TA”, pentru că numai împreună pot forma „Statele Unite ale României”, ţară în care copiii vor dori să trăiască şi să-şi împlinească „visul românesc”.

Las Fierbinti

Ediţie specială „Las Fierbinţi”

Pentru că românii ştiu să se distreze ca nimeni alţii, sărbătoarea ţine la PRO TV 3 zile şi 3 nopţi. Petrecerea începe însă în avans, joi seara, 29 noiembrie, de la 20.00, când starurile din „Las Fierbinţi” se reunesc într-o producţie de excepţie şi îi aduc pe români în „Statele Unite ale Veseliei”, că doar nu degeaba „au ars-o pe comedie” tot anul. Pe 29 noiembrie, de la 20.00, telespectatorii au întâlnire în episodul special din ” Las Fierbinţi” cu personajele din cel mai tare serial românesc, dar şi cu invitaţi cu greutate, poveşti deosebite şi umorul specific cu care producţia şi-a cucerit milioane de fani. Oana Pellea, Maia Morgenstern, Ileana Stana Ionescu, Horaţiu Mălăele, Ion Besoiu sau Loredana sunt câteva dintre numele mari care vor apărea în visul lui Vasile (Gheorghe Ifrim), cel care dă naştere întregii acţiuni a filmului. O premieră absolută pentru România este faptul că întregul episod special este unul în versuri: întâmplările au loc în visul primarului Vasile, iar personajele vorbesc în rime alese, bine ticluite şi cu umor. Imaginaţia nu va cunoaşte limite în lumea fantastică ce ia naştere în visul primarului, astfel că acesta va deveni, preţ de o oră şi jumătate, un tiran care, ajutat de Dalida (Ecaterina Tugulea) şi Robi (Leonid Doni), va interzice alcoolul şi desfrâul în sat, din dorinţa de a face din Fierbinţi un exemplu pentru întreaga ţară. Revoltaţi, sătenii îşi găsesc speranţa în Celentano (Adrian Vancica), cel care devine un adevărat erou eliberator fierbinţean. Cu decoruri speciale, costume impresionante şi machiaje pe măsură, personajele din „Las Fierbinţi” capătă o altă dimensiune în visul primarului Vasile, astfel că episodul special în versuri va fi o întâlnire cu adevărat unică pentru telespectatorii Pro Tv.

Vineri dimineaţa, pe 30 noiembrie, de la ora 10.00, micuţii telespectatori se pot bucura împreună cu părinţii lor de filmul animat „Madagascar 2: Evadare în Africa”. Leul Alex, zebra Marty, hipopotămiţa Gloria şi girafa Melman, simpaticele animale fugite de la zoo, trec printr-o mulţime de aventuri pe continentul african, unde ajung să cunoască familia lui Alex.

Dansez pentru tine

Tensiune mare la „Dansez pentru tine”

„Dansez pentru tine” se apropie de finala sezonului cu numarul 13, iar tensiunea este mai mare ca niciodată, însă la ceas de sărbătoare perechile vor lăsa deoparte rivalităţile şi vor arăta că românii ştiu să lupte pentru a-şi îndeplini visurile, fiind caracterizaţi de entuziasm şi fair-play.
1 Decembrie se sărbătoreşte într-o mare familie, aceea a românilor care ştiu să se bucure, ştiu să trăiască şi pentru care „Gândeşte liber!” este un mod de viaţă. Primele care dau tonul distracţiei la ProTv sunt chiar vedetele postului care vin în formaţie completă, împreună cu familiile lor, pentru a demonstra că doar entertainmentul de calitate şi mentalitatea potrivită dau naştere unei Românii a tuturor posibilităţilor.

„ProTv e al tău!”

Este producţia care reuneşte cele mai tari show-uri ProTv ale anului si va fi difuzată începând de la ora 14.30. Prezentată de carismaticii Smiley şi Pavel Bartoş, emisiunea va auce laolaltă talente din cele mai tari show-uri de la Pro Tv: „MasterChef”, „Dansez pentru tine”, „Românii au talent” sau „Vocea României”. După savurosul format „MasterChef”, emisiunea reuneşte vedetele ProTv într-o postură în care publicul nu a mai avut ocazia să le vadă până acum: Olivia Steer, Dana Rogoz, Amalia Enache, Iulia Vântur, Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Octavian Strunilă sunt doar o parte dintre cei 16 care vor găti pentru a fi judecaţi de către temuţii juraţi de la „MasterChef”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. „Concurenţii” emisiunii „ProTv e al tău!” îşi vor dezvălui poveştile, condimentate cu cele mai bune momente din emisiunile de divertisment din ultimul an, iar cei mai apreciaţi 8 dintre ei vor trece în etapa a doua, în care vor avea de pregătit un fel de mâncare specific românesc, cu ingrediente surpriză. In timp ce unii îşi vor demonstra talentele culinare, în platou vor reveni concurenţi şi câştigători de la emisiunile care au schimbat destine şi au implinit visuri: „Românii au talent”, „Dansez pentru tine”, „Vocea României”. Se va cânta, se va dansa, se vor face numere de magie şi acrobaţii, toate pentru a sărbători, cu bucurie, curaj şi speranţă mândria de a fi român.

Măruţă îşi arată arca la „Happy Hour”

De la 17.30, „Happy Hour” îşi invită telespectatorii să îşi facă bagajele şi să urce la bord: Arca lui Măruţă pleacă spre viitorul pe care îl visam cu toţii! Români extraordinari, campioni în toate domeniile îşi unesc forţele pentru a pune bazele României visurilor noastre: sportivii Gabi Szabo, Roxana Cocoş şi Elisabeta Lipă, artiştii Andra, Marius Mihalache şi Laura Lavric, designerul Alexandru Ciucu şi românul adoptat recent de ţara noastră, Wilmark, urcă pe Arca lui Măruţă şi pornesc pe drumul spre Visul Românesc! Şi tot pe 1 Decembrie, Măruţă face o a doua invitaţie, în Statul Românilor Talentaţi! Acasă la ambasadoarele tradiţiei româneşti, Fetele de la Căpâlna, „Happy Hour” dezvăluie cum începe o legendă şi ce fel de oameni o duc mai departe. In plus, show-ul lui Măruţă va oferi o versiune modernă a celebrului dans: Fetele de la Căpâlna aşa cum nu au mai fost văzute niciodată! Iar Antonia vorbeşte despre ce înseamnă să te întorci în România când prea mulţi se gândesc să plece de aici cu prima ocazie. A venit din „Ţara Tuturor Posibilităţilor” şi a ajuns în „Ţara Tuturor Posibilităţilor Mişto”! Cea mai populară artistă a momentului îşi dezvăluie secretele şi vorbeşte despre succes şi Visul… Românesc!
Pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie corespondenţii Ştirilor ProTv aduc în casele telespectatorilor poveştile de viaţă ale unor români care vor să lase copiilor o moştenire de care să fie mândri. Aceştia sunt un exemplu viu că în România se poate!

Ediţie de colecţie „Vocea României”

De Ziua Naţională a României şi de ziua ProTV, „Vocea României” a pregătit pentru sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 20.30 o ediţie de colecţie. Concurenţii sunt gata să le ofere telespectatorilor o variantă unică a Imnului Naţional, iar apoi se vor confrunta în melodii româneşti pentru a merge în etapa următoare a show-ului. Invitaţii acestei ediţii sunt şi ei cu totul speciali. Pe scena de la ProTV vor urca două mari Voci ale României: Andra şi Cristi Minculescu. Pentru cel din urmă este prima revenire în calitate de cântăreţ după mult mediatizata despărţire de trupa Iris.

Loredana si Cristi Minculescu

Seara de 1 decembrie se încheie la miezul nopţii cu „Fantoma de la Operă”, un film de excepţie în care fanii îl pot vedea pe celebrul Gerard Butler în postura unui geniu muzical desfigurat, cu porniri malefice.

Generaţia Lala

Duminică, 2 decembrie, telespectatorii vor intra în culisele serialului „Pariu cu viaţa”, care face senzaţie de 2 ani încoace la ProTv: „Generaţia Lala. De la serial la fenomen”. Destăinuiri, emoţii, lacrimi, aplauze, bucurii, glume, farse, fericire – toate acestea le-au trăit împreună tinerii din LaLa Band, idolii unei generaţii. Cei 16 norocoşi vor povesti cum a fost pentru ei drumul succesului, cum au câştigat Pariul cu viaţa, iar publicul va avea ocazia să vadă imagini impresionante şi mărturii emoţionante ale membrilor trupei-fenomen din România.
Şi pentru că anul acesta sărbătoarea românilor durează trei zile şi trei nopţi duminică, într-o nouă ediţie a emisiunii „ApropoTv”, Andi Moisescu are invitat un român de seamă: pe Andrei Pleşu.

Iar Bruce Willis revine la ProTv, duminică, de la 20.30, în comedia de acţiune „Red”, în compania lui John Malkovich şi a lui Morgan Freeman, pentru a demonstra că o trupă de spioni ieşiţi la pensie poate oricând să le dea clasă mai-tinerilor membri CIA, puşi pe exterminat martorii care au văzut prea multe în cariera lor. Imediat după, de la 23.00, ProTv difuzează thriller-ul „Ingropat de viu”, care aduce pe micul ecran cel mai negru coşmar al oamenilor şi promite să ţină publicul cu sufletul la gură până în ultimul minut.