De 1 iunie, vedele îşi amintesc de copilărie!

De: Mioara Tronaru / 01.06.2012, 11:00
De 1 iunie, vedele îşi amintesc de copilărie!
Cu ocazia zilei copilului, vedetele Digi 24 îşi amintesc de peripeţiile cu măgăruşi, vacanţe în Delta Dunării şi seri petrecute în faţa unui microfon improvizat!

Ziua copilului este un bun prilej de rememorare si pentru vedetele Digi24 a aventurilor din copilarie. De la amintiri dintr-o copilarie presarata cu vacante la bunici, poze cu magarusi si nazdravanii, toate au fost experimentate de acestea.
Dana Gont, prezentatoarea emisiunii „Bonton”, a avut o copilarie foarte frumoasa „cu dese drumuri la bunici. Imi amintesc cu mare drag ca eram „discul” familiei. In toate drumurile cu masina interpretam cu haz scenetele „Tanta si Costel” pe care le invatasem pe dinafara ascultandu-le la pickup. Ii imitam cu gratie pe Coca Andronescu si Octavian Cotescu, stiam discurile cap-coada (fragmente importante mai stiu si acum), iar ai mei se distrau copios. Premiul cel mare erau aplauzele lor, dar si punga cu pufarine”, isi aminteste Dana.

Dana Gont in copilarie!Simona Taranu, prezentatoarea Jurnalelor de stiri din weekend, devine nostalgica atunci cand vine vorba de copilarie si de …magarusi. „De mica aveam o imensa dragoste pentru animale iar in Delta era, parca, paradisul lor.

Simona Taranu se poza cu asiniiFiind de origine din Piatra Neamt, magarusii erau o noutate pentru mine, si nu ezitam sa ma fotografiez cu fiecare asin ce imi iesea in cale. Acesti „muncitori” de nadeje, m-au atras prin blandetea si supunerea lor. De multe ori opream masina din drum pentru a ma urca pe un magarus, si a ma poza cu el. Asa am adunat o adevarata colectie de fotografii cu aceste blajine animale”, spune Simona.
Pentru Adriana Muraru si Alice Iacobescu, vedetele Digi24, copilaria se traieste din nou, de aceasta data prin intermediul copiilor. „Toma este un copil foarte activ si in fiecare zi avem de facut ceva nou, ceva care-mi aminteste cum eram eu in copilarie”, spune Adriana. „Fiul meu are doar 3 ani si imi retraiesc acum toate aventurile copilariei prin el”, spune Alice Iacobescu, prezentatoarea emisiunii „Romania24”, de la Digi24.