De 1 Martie, vedete şi amintiri cu mărţişoare

De: Nicoleta Nicolae / 28.02.2012, 10:59
De 1 Martie, vedete şi amintiri cu mărţişoare
Malvina Cservenschi, Iulia Albu, Andreea Esca, Nicoleta Luciu şi Andreea Raicu îşi amintesc de mărţioarele din copilărie. Unele cu drag, altele nu.

Malvina Cservenchi, flori în loc de mărţişor
De 1 martie, vedeta TVR1 preferă florile în locul mărţişoarelor. „De 1 martie, întotdeauna m-au impresionat florile, ghioceii, zambilele, mai mult decât mărţişoarele în sine. Dar, recunosc că purtam şi încă mai port şi acum şnurul alb-roşu şi un pandantiv”, spune Malvina Cservenschi.

Andreea Raicu, amintiri frumoase de 1 Martie
De 1 martie, Andreea Raicu, vedeta Prima TV primea mărţisoare de la băieţii timizi din clasă. „Primeam de la băieţii care erau destul de ruşinoşi şi îmi puneam toate mărşoarele pe care le primeam de la colegi indiferent cât de multe erau”, spune Andreea.

Iulia Albu nu primea mărţişoare pentru că era foarte slabă
„Cred că aveam vreo 6 ani când i-am făcut mamei mele un mărţişor din paste făinoase. Din păcate însă nu a putut fi purtat decât de 2 ori. Tot legat de mărţişoare şi de 1 Martie, trebuie să spun că în şcoala generală nu primeam mărţişoare pentru că eram foarte slabă, doar fetele frumoase primeau mărţişoare, dar în liceu am recuperat toate ‘”restantele” din anii anteriori primind de la toţi băieţii. Acum, port şnurul, nu pot mărţişoarele”, spune Iulia.

Nicoleta Luciu nu primea mărţişoare
Deşi e dorită de toţi bărbaţii din ţara asta, în copilărie, de 1 Martie, nu prea primea mărţisoare. „Îmi amintesc că nu primeam chiar atât de multe mărţişoare ca celelate fete”.

Andreea Esca avea o colecţie de mărţioare
Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV primea de 1 Martie zeci de mărţisoare şi felicitări. „Aveam chiar o colecţie întreagă de mărţişoare, fie pictate pe pânză, mărţişoare din porţelan, potcoave sau trifoi cu patru foi”, îşi aminteşte vedeta Pro TV despre 1 Martie.