De 3 ani poartă zilnic un corset pentru a-și micșora talia

Apropo.ro / 13.06.2013, 13:30
Din dorința nebună de a intra în Cartea Recordurilor cu titlul "femeia cu cea mai subțire talie", o tânără a stat "încorsetată" timp de trei ani.

Michele Koebke, în vârstă de 24 de ani, este ferm hotărâtă să doboare un Record Mondial la categoria – cea mai subțire talie din lume.

Astfel, Michele poartă un corset, bine strâns pe corp, de trei ani de zile, în fiecare zi. Deși nu este un lucru sănătos pentru organism, pentru tânără este mai important faptul că o va cunoaște o lume întreagă.

michelle

Michelle

Este o fană a siluetei secolului 19 de când se știe, pe când femeile purtau corsete ce le defineau silueta, făcând să pară de parcă ar fi fost despărțite în două la trup.

În cei trei ani de încorsetare, talia lui Michelle s-a micșorat de la 64 cm la 54 cm, și își dorește și mai puțin având ca model în viață pe Cathie Jung – cea care deține actualmente recordul.

Purtarea îndelungă a corsetului a avut efecte nedorite asupra corpului ei – a mușchilor abdominali, astfel că nu poate sta în picioare fără a purta acest accesoriu. Stomacul ei a fost strâns bine și nu mai are poziția corectă. Nu poate consuma o masă normală, ci se mulțumește cu 10 mese cu porții foarte mici pe zi.

Cathie Jung

Cathie Jung, talie / 38 cm

Medicii au anunțat-o că în curând nu se va mai putea deplasa fără corset, sau chiar în general nu se va mai putea mișca fără el.

Michelle este hotărâtă să-și vadă visul cu ochii și să ajungă la o circumferință în talie de 38 cm. Tânăra este susținută de prietenii apropiați și numeroși fani de pretutindeni.