De 3X Thalia

Apropo.ro / 05.03.2002, 10:30
De 3X Thalia
Hip-hip ura pentru Thalia. Si asta pentru ca ne-ar putea face de trei ori fericiti. De ce? Pai sa vedem. 1. Cunoscuta actrita a afirmat ca sunt mai mult de sase ani de cand i-a cazut in maini un scenariu scris de Cecilia Valdez. "E o poveste foarte cunoscuta de comunitatea cubaneze


Hip-hip ura pentru Thalia. Si asta pentru ca ne-ar putea face de trei ori fericiti. De ce? Pai sa vedem.
1. Cunoscuta actrita a afirmat ca sunt mai mult de sase ani de cand i-a cazut in maini un scenariu scris de Cecilia Valdez. „E o poveste foarte cunoscuta de comunitatea cubaneze si mereu am vrut sa joc intr-o telenovela scrisa pe baza acestui scenariu. Personajul este minunat si ii sunt recunoscatoare producatoarei Carla Estrada, ca mi-a oferit foarte multe roluri si cu care vorbesc de foarte mult timp despre aceasta telenovela. Acum suntem la nivelul descutiilor, pentru a vedea daca vom reusi sa incepem filmarile curand sau nu.” Cum raspunde Thalia invinuirii ca i-ar fi furat acest rol actritei Cinthya Klitbo? „Am fost foarte surprinsa cand am auzit ce se spune. Eu o iubesc mult pe Cinthya, cred c este o persoana minunata. Totusi, eu am aflat despre acest scenariu cu multi ani in urma si nu stiu de unde au iesit aceste zvonuri”.

2. Thalia este pe cale de a incheia inregistrarile la noul sau album, care nu are inca nume, dar la care au colaborat nume celebre.

3. „Voi face un alt album in engleza, la care lucrez cu Cory Rooney. Cory a compus cateva piese de succes pentru Marc Anthony si Jennifer Lopez. Mi-a pregatit niste piese…! Lucrez si cu un baiat foarte tanar, Esteve Morales, care a fost producatorul Christinei Aguilera”. Foarte mandra de originea sa, Thalia i-a asigurat pe fanii sai ca si pe albumul in engleza vor exista cateva piese in spaniola.

Tags: