De 40 de ani, un pensionar bea doar Coca Cola!

Apropo.ro / 15.11.2013, 14:00
De 40 de ani, un pensionar bea doar Coca Cola!
După ce a făcut o promisiune, un pensionar a băut doar Coca Cola în ultimii 40 de ani.

Pero Ajtman, 75 de ani, din Croația i-a făcut mamei sale o promisiune: că nu va mai pune niciodată gura pe alcool! Astfel, el l-a înlocuit cu vin și această băutură răcoritoare.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

„Când eram tânăr, mama mea era o fire religioasă și nu îi plăcea că eu beau alcool. Într-o zi m-a pus să îi promit că nu voi mai bea tărie. Așa m-am apucat de vin și Coca Cola„, spune pensionarul croat mulțumit de starea pe care i-o oferă cele două băuturi amestecate.

El declară că bea un pahar dimineața, unul înainte și altul după masa de prânz, apoi încă unul la cină, după care se culcă.

„Nu am mai băut nimic altceva în toți acești ani”, se jură pensionarul. Medicii nu încurajează consumul exagerat de astfel de băuturi, mai ales că cea răcoritoare are un conținut ridicat de zahăr, iar pe termen lung nu face bine organismului.

Cola este drogul meu acum. O să beau până am să mor”, a adăugat croatul care așa se hidratează acum, dar care își ține promisiunea făcută mamei sale, care a decedat. „Mai bine beau asta decât să mai pun gura pe alcool”, mai adaugă el.