De azi se pun in vanzare biletele pentru Lenny Kravitz

Apropo.ro / 21.01.2008, 11:43
De azi se pun in vanzare biletele pentru Lenny Kravitz
Si pentru ca tot se apropie "Luna Indragostitilor", fanilor li s-a pregatit o surpriza: biletele achizitionate de pe myticket.ro vor fi livrate fara costuri de expediere!

Astazi, 21 ianuarie se pun in vanzare biletele pentru concertul pe care Lenny Kravitz il va sustine pe Stadionul Cotroceni in data de 26 iulie. Biletele costa 70, 95, 130, 200 si 350 de lei, in functie de pozitia pe stadion.

Show-ul de la Bucuresti este organizat de Emag!c Entertainment si face parte din turneul de promovare a noului album Lenny Kravitz, “It Is Time For A Love Revolution”. Si tinand cont ca se apropie “Luna Indragostitilor”, fanilor artistului li s-a pregatit o super surpriza: biletele achizitionte de pe site-ul www.myticket.ro vor fi livrate fara costuri aditionale de expediere!

Cei interesati ar trebui sa se grabeasca, pentru ca de aceasta facilitate beneficiaza doar primele 1000 de comenzi “in cuplu” – primele 2000 de bilete comandate – si oferta este valabila doar pana pe 14 februarie sau pana la epuizarea celor doua mii de bilete!

Lenny Kravitz este unul dintre cei mai apreciati artisti rock din ultimii 20 de ani, atragand atentia inca de la debut printr-un stil inconfundabil, imbinand original influente soul, funk, reggae, hard rock si folk.

Hit-uri de succes precum “Are You Gonna Go My Way”, “If You Can’t Say No”, “I belong to you”, “Fly Away”, “American Woman”, “Again”, “Believe in me” sau “Dig In” i-au adus atat aprecierea publicului, cat si numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard si Grammy pentru cel mai bun artist rock, 4 ani la rand intre 1999 si 2002. De-a lungul intregii cariere, Lenny Kravitz a lansat 8 albume (incluzand o colectie “Greatest Hits”), care s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume.