De Cartea Recordurilor: Și-a decorat locuința cu peste 120 km de instalații de Crăciun

De: Carmen Ulian / 04.12.2014, 13:00
Australianul David Richards este pasionat de decorațiunile de iarnă. Anul acesta va folosi la decorarea reședinței sale instalație de Crăciun de peste 120 kilometri lungime și va avea peste un milion de beculețe colorate.

Este pentru al treilea an în care australianul David Richards, avocat de meserie, își împodobește reședința într-un mod unicat, așa cum poate nici primăriile nu o fac. A intrat deja în Cartea Recordurilor anii precedenți, în 2011 și 2013, dar tot nu se lasă.

craciun

craciun

Avocatul spune că luminițele sunt cele care dau atmosfera de sărbătoarea Crăciunului, și în timp a devenit o pasiune pentru el să-și decoreze casa de sărbători.

craciun

craciun

Vrea și în acest an să primească un titlu de le Guinness Book, astfel că s-a apucat de decorare încă din luna octombrie. Instalația de luminițe este montată pe un schelet metalic de 22 tone. Nu lucrează singur, ci are alături o ehipă întreagă de electricieni, arhitecți, designeri, gata să realizeze o operă de artă.

craciun

An de an, locuința avocatului este vizitată se mii de turiști. Există și o taxă modică de intrare, iar banii sunt donați copiilor cu probleme.