De cate ori te gandesti la fostul ei iubit?

Redacția / 01.10.2007, 16:01
De cate ori te gandesti la fostul ei iubit?
Are o relatie cu tine acum. Tipul de dinaintea ta nu mai exista. Ea imparte cu tine ce are: dragoste, sentimente, bucurii.

Are o relatie cu tine acum. Tipul de dinaintea ta nu mai exista. Ea imparte cu tine ce are: dragoste, sentimente, bucurii si ce mai este frumos in relatie. Daca el este undeva departe, de ce te sacaie?

Odata ce o relatie ia sfarsit si se incepe o alta, actualul iubit nu ar mai trebui sa-si faca griji. Daca ea nu mai este interesata de tip, nu mai vorbesc la telefon pe furis, nu se mai intalnesc, nu o simti ca suspina dupa el, tu personal nu ai de ce sa te ingrijorezi, este langa tine acum. Daca nu te dorea erai cu altcineva. Cand simti ca gelozia si nervii de cuprind nu santaja cu trecutul, este cel mai prost lucru pe care l-ai putea face. Stii ca pe nimeni nu ajuta in relatie ci dimpotriva indeparteaza.

De obicei..

Cele mai multe cupluri au certuri din cauza fostilor parteneri si asta din cauza ca nu stiu sa deosebeasca povestile, ce a fost a fost, ce va fi hai sa traim. Exista cupluri ce considera ca a ramane prieten cu fostul nu este ceva anormal, asta si daca nu s-a terminat tragic ex-povestea. Un loc de ‘Buna Ziua’ mai lasi.

Pentru tine ar trebui sa conteze prezentul. Nu purta ura celuilalt sau celeilate doar ca ai tu o banuiala ca este inca un pericol. Oricum atunci cand iti incepi relatia porti si tu o discutie cu partenerul despre ce trebuie.

Fosti suntem cu totii la un moment dat, asta ar trebui sa ne faca sa ne privim rautacios? Bun, a invitat-o la un suc daca te va lua si pe tine cum ti se pare? Nu trebuie sa te lege o adevarata prietenie de "ceilalti" dar nu umbla nici cu pumnul strans.

Atat timp cat ea nu-i mai acorda importanta, el nu exista. Sa zicem ca va intalniti la un party cu respectivul sau respectiva ex, doar stiind ca a fost ceva intre ei te face sa te infurii? Zau ca nu ar trebui. Daca ai incredere in cel de langa tine, daca voi comunicati, lasa-l in pace.

Am auzit povesti de genul ca el a vazut-o pe ea discutand cu ala si ce mare scandal a facut. Ca el a vorbit cu fosta pe strada si cand a ajuns acasa avea bagajele deja facute. Oamenii nu trebuie sa traiasca in trecut.

Cand devine ex-ul o problema?

In cazul in care a venit la tine ca nu era sigura de sentimente nu te culca pe o ureche. In acest caz iti pui intrebari. Daca inca accepta telefoane, intalniri, discutii trimite-o sa mai incerce sansa de a fi cu el. Tu nu ai nevoie de asa ceva.

El este un pericol in cazul in care suna si ii sunt acceptate telefoanele, exista intalniri pe furis, se intereseaza la tine despre ea insistent, vorbesc pe mess destul cat sa bata la ochi, ea vine cu flori acasa fara motiv, o suni si nu raspunde iar explicatii nu gaseste.

Fiecare dintre voi ati trecut mai mult sau mai putin prin probleme de acest gen si cunoasteti problema. Daca prietenul de langa tine este orbit de dragoste explica-i din experientele tale, poate invata ceva si va sti cum sa trateze ce se intampla in viata lui.