De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

De: Cătălina Matei / 21.09.2016, 16:16
De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la
Mircea Radu şi-a adus aminte de povestea Biancăi Drăguşanu din 1999 când a fost invitată în platoul emisiunii sale, 'Din dragoste'.

Bianca Drăguşanu, însărcinată în 7 luni: “M-am îngrăşat 8 kilograme “. Cum arată acum! – FOTO

„Mie Bianca nu mi s-a parut grasa. Au trecut 17 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea si Mihai, ci dupa fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare in care isi spunea povestea si o poza cu ea intr-o fusta scurta. Nu numai mie mi s-a parut interesanta. Eu m-am opus, le-am spus baietilor daca merita sa mergem in Petrosani dupa ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea ca era urata, nu e asa. Era foarte inalta, avea un picior frumos, era ok. De unde si pana unde sa cred ca va fi celebra? Pentru mine, Bianca a fost si va ramane un caz pentru ‘Din dragoste’ si doar atata. Eu nu cred ca exista vedete in Romania. Daca ar fi asa, trebuie sa aiba ispravi profesionale si bani, altfel nu esti vedeta. Eu am castigat foarte bine pentru ca emisiunea mea nu a fost batuta niciodata timp de 9 ani.

Bianca Drăguşanu, transformare radicală de look

Bani inseamna sa fii vecin cu Beckham. Noi nu avem vedete pentru ca una din cele doua le lipseste. Nu am empatizat cu niciun cuplu prezent in emisiune, cine imi garanta ca nu mint? Noi nu le dadeam nimic pentru a veni in emisiune, veneau ca sa isi rezolve problema sentimentala”, a spus Mircea Radu pentru WOWbiz.

Cum arată şi cu ce se ocupă în prezent Mircea Radu – FOTO