De ce a divorţat Roxana Ciuhulescu? A dat cărţile pe faţă!

De: Alexandra Necsoiu / 04.07.2017, 12:35
De ce a divorţat Roxana Ciuhulescu? A dat cărţile pe faţă!
Roxana Ciuhulescu a vorbit despre relaţia pe care a avut-o Mihai Ivănescu şi lucrurile care au dus la despărţirea lor.

Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au împreună o fetiţă pe care o vor creşte împreună, chiar dacă nu mai sunt o familie, ca înainte.

„Cele mai frumoase lucruri s-au întâmplat în primele luni, apoi a venit pe lume copilul. La el la serviciu s-au schimbat nişte lucruri, a primit o funcţie mult mai mare, pe care, din punctul meu de vedere, nu a ştiut să o gestioneze din punct de vedere al familiei. Au fost nişte repercusiuni nu doar atunci, ci şi în continuare. Am tot respectul pentru el, este un manager foarte bun. La serviciu este cel mai bun, cred. Nu s-a însurat cu job-ul, mai avea şi familia. Recunosc, şi eu am jumătate din vină! Întotdeauna e aşa. Vina este a amândurora, îmi asum şi eu. Nu a vrut să plec în Afghanistan, eu am fost încăpăţânată şi a două zi m-am urcat în avion, nu voia să sar din elicopter, una-altă. Am făcut mereu tot ce m-a tăiat capul. Recunosc, am greşit!”, declara Roxana la emisiunea lui Teo Trandafir.

Roxana Ciuhulescu are nevoie de ajutor după divorţ: „E bine să ai un sprijin când faci pasul ăsta” – FOTO

Roxana Ciuhuculescu şi Mihai Ivănescu au divorţat după zece ani de căsătorie. Vedeta  s-a căsătorit în 2007 cu Mihai Ivănescu, iar cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani.

Roxana Ciuhulescu are cele mai lungi picioare din showbiz, dar bărbaţii o doresc pentru altceva

Drama Roxanei Ciuhulescu! De doi ani vedeta urmează tratamente chinuitoare – FOTO

O vedetă de la noi, dezvăluiri fără perdea! „Sunt foarte bună în pat. Zile întregi pot…”

Roxana Ciuhulescu s-a fotografiat topless! Vedeta a renunţat la haine

Roxana Ciuhulescu, topless în bucătărie! Poza a făcut senzaţie pe net

Roxanei Chiuhulescu i s-a văzut tot printr-un şorţ sexy!

”Există viaţă şi după divorţ. Sunt două săptămâni de când eu şi fetiţă mea ne-am mutat. Mulţi spun că la început e mai greu, abia mai târziu vine greul. Durerea cea mai mare de anul asta nu a fost divorţul, ci pierderea bunicii mele. A fost cu atât mai greu cu cât nu mi-am avut alături soţul. Şi atunci când ai nevoie de o îmbrăţişare, de un cuvânt bun şi nu le ai, atunci te simţi cel mai singur pe lumea asta! Nu asta e motivul pentru care am divorţat. Nu o să recunosc niciodată exact de ce. S-au întâmplat multe. Am încercat şi am luptat cât am putut, dar trebuie să lupte amândoi, nu doar unul. Nu e vorba de o a treia persoană. Sunt altele motivele, dar nu sunt pregătită să le spun”, a declarat vedeta la tv.