De ce a fost refuzată melodia acestei trupe în „Twilight”

De: Gabriela Voicu / 22.05.2013, 14:00
De ce a fost refuzată melodia acestei trupe în
Trupa britanică The Fall a încheiat un contract cu producătorii seriei "Twilight" și au compus o piesă pentru coloana sonoră, dar aceasta nu a fost acceptată.

Trupa britanică The Fall a primit propunerea de a crea o melodie care să fie folosită pentru coloana sonoră a seriei „Twilight”, dar a avut surpriza ca producătorii să nu accepte creația lor muzicală.

Mark E. Smith, membru al trupei The Fall, a declarat recent într-un interviu că producătorii dramei pentru adolescenți „Twlight” s-au întâlnit cu purtătorii de cuvânt ai formației pentru a le cere britanicilor să compună o piesa pentru unul dintre primele filme ale francizei. The Fall a decis să creeze o melodie horror, cu sunete și riff-uri bizare, pe care producătorii au refuzat-o pe motiv că este prea înfricoșătoare.

Membrii The Fall ar fi trebuit să primeasca 50.000 de dolari pentru această piesă. Se pare, însă, că Mark E. Smith a compus melodia știind că producătorii ar putea să o refuze, după cum chiar el a declarat în interviu, preferând să rămână fidel stilului trupei.

The Fall – „Loadstones”

„Am făcut o înțelegere cu producătorii seriei Twilight, iar ei au spus că ne vor da 50.000 de dolari pentru o piesă. Așa că m-am gândit să le dau ceva horror… dar ei, de fapt, nu știu nimic despre horror, nu-i așa? Au spus că piesa ar putea speria copiii. Dar nu acesta este scopul? Eu mi-am îndeplinit obligația față de Satana”, a declarat Smith. „Eram convins că nu vor introduce această piesă în coloana sonoră a filmului. Dacă ar fi făcut asta, ar fi fost foarte bine. Orson Welles ar fi acceptat-o. E horror. Dar pentru ei horror înseamnă doar un tip care se plimbă prin pădure și se uită urât”, a adăugat cântărețul.

Din păcate, The Fall nu au dezvăluit publicului piesa care a fost compusă pentru „Twilight”. În schimb, puteți asculta noul album al trupei, „Re-Mit”, al 30-lea din cariera lor, care a fost lansat la începutul acestei luni.