De ce a fost ziua nunții un coșmar pentru această femeie

De: Gabriela Voicu / 19.04.2013, 11:20
De ce a fost ziua nunții un coșmar pentru această femeie
Soția lui Harry Thompson, scriitor și producător TV foarte cunoscut în Marea Britanie care a murit din cauza cancerului, a povestit cum a decurs ziua nunții lor și de ce a fost ieșită din comun.

Harry Thompson, scriitor și producător TV foarte cunoscut în Marea Britanie, a fost diagnosticat cu cancer, la vârsta de 45 de ani. El s-a gândit să nu mai piardă niciun moment și și-a cerut iubita în căsătorie.

Amândoi au crezut că Harry va învinge boala, însă în ciuda tratamentelor și a intervențiilor chirugicale, starea lui s-a înrăutățit, iar în luna noiembrie a fost internat în stare gravă, medicii anunțând că nu va supraviețui.

Harry a vrut toutuși să respecte promisiunea făcută iubitei și s-a căsătorit cu ea chiar în salonul de spital. Bărbatul a murit șapte ore mai târziu.

Lisa și Harry

Lisa Whadcock a vorbit pentru pentru Daily Mail despre experiența care i-a marcat viața: „Nu am un album de nuntă, am doar câteva fotografii neclare pe care le păstrez într-o cutie, doar pentru mine. Nunta mea a avut loc pe un pat de spital, cu mirele, Harry Thompson, grav bolnav, amândoi îmbrăcați cu hainele pe care le purtasem cu o seară înainte la o petrecere, după care el a fost internat de urgență. Căsătoria a fost oficiată de un ofițer de stare civilă, în fața tatălui lui Harry și a unui prieten. Era ultima noastră șansă. El era în pat, eu stăteam lângă el, iar asistentele plângeau. Și noi plângeam. Nu a contat că nu aveam o rochie de mireasă. Fiecare nuntă e specială în felul ei. Dar a mea a fost ieșită din comun… În timp ce toate miresele se gândesc la anii fericiți care urmează, eu am avut doar șapte ore cu soțul meu. A murit în brațele mele”.