De ce a părăsit Bianca Drăguşanu “Dansez pentru tine”

Apropo.ro / 19.11.2012, 09:58
De ce a părăsit Bianca Drăguşanu “Dansez pentru tine”
Cel mai “fierbinte” duel al competiţiei “Dansez pentru tine” s-a soldat cu eliminarea Biancăi Drăguşanu, dar şi cu condamnarea Nicoletei Luciu un nou duel.

Vineri seara, pentru Bianca şi Nicoleta, dar şi pentru partenerii lor, a fost o seara grea.


Într-un procentaj fără precedent la „Dansez pentru tine” (88,7% vs 11,93%), telespectatorii au votat în favoarea cazului Nicoletei şi al lui Hainer, cu toate că eforturile Biancăi au fost mari. Cu picioarele pline de vânătai, cu tot corpul accidentat, Bianca Drăguşanu a muncit săptămâna trecută până la epuizare pentru a duce cazul partenerului sau mai departe.
Ea a primit felicitări din partea fiecăruia dintre cei 5 juraţi, Edi Stancu ţinând să puncteze faptul că evoluţia ei a fost peste aşteptările sale.
Chiar dacă la dansurile Nicoletei juraţii au văzut o evoluţie clară, atât ea cât şi partenerul său, Hainer, fiind lăudaţi pentru prestatia lor inspiratăa din folclorul sengalez, notele însumate la cele două dansuri, folclor internaţional şi tango, i-au condus către un nou duel.

Cei cu care se vor confrunta săptămâna viitoare Nicoleta si Hainer sunt Serban de la Animal X şi Valentina. Desi Mihai Petre i-a apreciat pentru faptul ca pe toata durata dansului inspirat din folclorul evreiesc au reusit sa se miste pe ritm, dansind continuu, fara nici o pauza, iar Beatrice Rancea a considerat dansul lor ca fiind „cel mai spectaculos moment al serii”, acest lucru nu i-a scapat de condamnarea la duel.


Echipa clasată pe primul loc în editia cu numărul 101 a fost cea formată din Max şi Diana.


Roxana Ionescu si George s-au clasat pe locul al treilea in urma punctajului obtinut la folclor chinezesc si tango argentinian. In timp ce juriul si-ar fi dorit ca Roxana sa fi dansat mai mult si sa fie mai bine pusa in valoare la dansul inspirat din folclorul international, Edi Stancu a fost impresionat de evolutia lui George.

Vineri seara, în ringul de la Dansez pentru tine si-a facut intrarea si frumoasa Laurette care a dansat pentru un caz umanitar alaturi de fratele sau, oferind un moment special, plin de energie, senzualitate si bucurie.