De ce a refuzat o trupă să deschidă concertul lui Chris Brown

De: Gabriela Voicu / 02.11.2012, 15:30
De ce a refuzat o trupă să deschidă concertul lui Chris Brown
Chris Brown a fost refuzat de o trupă irlandeză pe care a invitat-o să cânte în deschiderea unui concert al său.

O trupă irlandeză hip-hop a refuzat să deschidă un concert al cântărețului Chris Brown, deși mulți artiști ar da orice pentru o astfel de oportunitate.

Brown a invitat grupul The Original Rudeboys să deschidă un show pe care el îl va susține la 02 Arena din Dublin, pe 3 decembrie, dar s-a lovit de refuzul categoric al acestora.

Motivul, membrii trupei nu au vrut să își asocieze imaginea cu cel care în 2009 a bătut-o pe Rihanna. Celebrul cuplu a fost implicat într-un scandal care a făcut înconjurul lumii, după ce Chris Brown a agresat-o pe Rihanna înaintea galei Grammy Awards. El a fost arestat, a prestat muncă în folosul comunității și a primit ordin de restricție pentru a sta departe de fosta lui iubită.

The Original Rudeboys

„Deși este o oportunitate importantă atât pentru că avem ocazia să cântăm pe aceeași scenă cu un star cât și din punct de vedere financiar, suntem cu totul împotriva a ceea ce a făcut Chris Brown. În plus, noul nostru single, Blue Eyes, se referă chiar la violența domestică, iar asocierea cu el ar transmite publicului un mesaj eronat”, a declarat Sean Walsh, membru al trupei The Original Rudeboys, pentru un post TV irlandez.