De ce apărea Randi cu ochelari la toate concertele: ”Nu ştiam ce să fac”

Redacția / 26.07.2018, 15:33
De ce apărea Randi cu ochelari la toate concertele: ”Nu ştiam ce să fac”
Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut drept Randi, unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi şi compozitori de la noi a vorbit deschis despre viaţa sa pe scenă şi dincolo de ea, despre iubire şi familie, dar şi despre timiditatea cu care s-a luptat ani la rând.

Randi a cunoscut succesul cu mai bine de zece ani în urmă, pe vremea când forma trupa Morandi împreună cu Marius Moga. Deşi erau foarte apreciaţi de public şi piesele lor erau mereu în topuri, Randi susţine că se lupta cu timiditatea şi nu-i plăcea deloc această latură a sa.

”Nu-mi plăcea că sunt timid, dar nu ştiam ce să fac să fiu altfel. M-a ajutat scena, cu siguranţă, şi oamenii cu care am intrat în contact. De-asta am şi purtat ochelari în câteva sute de concerte. Nu ştiam cum să privesc oamenii, ce să le transmit, aşa cu ochelarii puteam să mă şi ascund şi să mă uit în altă parte. Uşor, uşor am renunţat la ei. Nu deodată. Aveam câte o zi în care simţeam că mă pot uita în ochii oamenilor. Acum nu mai port nici vara ochelari, cred că vreau să recuperez perioada aia”, a declarat Randi la Antena Stars.

Artistul şi-a amintit şi de primul concert care, după spusele sale, ar fi  fost un dezastru. Lipsa experienţei asociată cu ghinionul şi câteva mici neînţelegeri au transformat prima întâlnire live cu publicul într-o experienţă deloc plăcută.