De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu!

Apropo.ro / 17.08.2013, 16:00
De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu!
În urmă cu mai bine de 13 ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu își spuneau un "da" hotărât la starea civilă, siguri că iubirea lor va dura o veșnicie.

În urmă cu mai bine de 13 ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu își spuneau un „da” hotărât la starea civilă, siguri că iubirea lor va dura o veșnicie.

Nu a fost să fie și peste trei ani cel mai îndrăgit cuplu al momentului divorța „amiabil”.

estea că Alexandra Dinu și Adrian Mutu divorțează, după doar trei ani de dragoste, în care au avut și un copil, pe Mario, a șocat întreaga România. Presa a început să „sape” după motivele acestei rupturi. Unul dintre ele, a fost, se pare, gelozia fotbalistului.

Faptul că soția lui discutase la un eveniment cu schiorul Alberto Tomba, care se pare că ar fi încercat să o seducă pe angelica blondă i-a pus capac sportivului.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu!

„Informez opinia publică în general și în special simpatizanții mei și ai fotbalului că amiabil am convenit cu soția mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acțiunea de divorț. Doresc să am liniștea necesară pentru concentrare și participare eficientă la acțiunile viitoare ale echipei naționale și ale formației de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică”, se preciza într-un comunicat transmis la acel moment de fotbalist.

Adrian Mutu susține că a rămas în relații foarte bune cu fosta soție, Alexandra Dinu, cu care are un băiețel.

„Am văzut vreo două filme d-ale ei, o susțin, vorbim foarte des la telefon, așa e normal. Sper că ea si Mario vor veni acum în Franța (n.r- Mutu joacă la Ajaccio) să petrecem mai mult timp împreuna. Lui Mario îi place baschetul, e un băiat ambițios, ca și mine”, declara Mutu, anul trecut.