De ce avem nevoie pentru a ne întoarce în siguranţă la birou?

De: Andra Voiculescu / 29.09.2020, 17:29
De ce avem nevoie pentru a ne întoarce în siguranţă la birou?

Copiii se întorc la şcoală şi mulţi dintre noi ne întoarcem la birou după multe luni de muncă de acasă. Cum lucrurile sunt foarte diferite acum şi dacă înainte ne gândeam să nu uităm acasă portofelul, cheile, telefonul mobil, abonamentul sau cartela de călătorie, zilele acestea lista de articole esenţiale de luat cu noi are multe completări.

Pe măsură ce ne pregătim să ne întoarcem în lumea conversaţiilor şi a întâlnirilor faţă în faţă, dorim să fim în siguranţă la birou pentru a minimiza riscul răspândirii coronavirusului. Pe lângă masca de faţă evidentă şi dezinfectantul pentru mâini, articolele precum sterilizatoarele de telefon portabile şi deschizătoarele de uşi fără contact pot fi un dar de la Dumnezeu. Iată o listă de verificare pentru întoarcerea în siguranţă la birou:

  • Măşti de faţă pentru interior – nu ar strica să avem un pachet cu 5 măşti, pentru fiecare zi a săptămânii;
  • Cutie de depozitare a măştii de faţă – nu dorim să ne contaminăm masca atunci când o scoatem, înfundându-o în geantă sau lăsând-o pe birou, astfel că o cutie de depozitare a măştii de faţă o va păstra în siguranţă;
  • Dezinfectant pentru mâini – un alt must-have care nu are nevoie de explicaţii, dar dacă nu suportaţi mirosul aspru, există şi spray antibacterian cu un miros plăcut, care s-a dovedit că ucide până la 99,99% dintre bacterii;
  • Cremă de mâini – toate acele spălări suplimentare pe mâini ne pot lăsa mâinile uscate, aşa că asiguraţi-vă că aveţi o cremă de mâini pe birou;
  • Deschizător de uşă fără atingere – cu cât atingem mai puţin suprafeţele cu mâinile, cu atât mai bine. Există mai multe modele pe care le putem achiziţiona şi pe care le putem folosi atât pentru deschiderea uşilor cît şi ca o extensie a degetului la ATM-uri, benzinării, cumpărături de la magazin, butoane pentru lift, etc.
  • Sticlă de apă cu filtru încorporat – este important să rămânem hidrataţi, dar ne putem proteja şi de bacterii în acelaşi timp. Sticla de apă cu filtru încorporat este mai scumpă decât o sticlă medie de apă, dar este o investiţie excelentă. Purifică apa din mers şi se autocurăţă, activându-se la fiecare două ore. Acesta foloseşte tehnologie LED avansată – fără filtru de înlocuit – funcţionează pe o baterie reîncărcabilă şi eradică până la 99,99 de viruşi şi bacterii.
  • Dezinfectant portabil cu lampă UV – probabil că vă atingeţi telefonul mobil şi alte dispozitive electronice mai mult decât atingeţi orice altceva, şi aceasta reprezintă o mulţime de oportunităţi pentru germeni şi bacterii să se răspândească în jur. Le curăţaţi regulat? Un dezinfectant cu lumină UV ar putea rezolva această problemă.

 

Education photo created by freepik – www.freepik.com