De ce boală suferă Dan Bittman? Uite ce reţetă i-a prescris specialistul!

Redacția / 05.03.2015, 13:37
De ce boală suferă Dan Bittman? Uite ce reţetă i-a prescris specialistul!
Solistului trupei Holograf, Dan Bittman, îi dă bătăi de cap o afecţiune a pielii de care fanii săi nu ştiau nimic.
Se pare că artistul are cuperoză, iar cea care l-a sfătuit în privinţa tratamentului a fost chiar soţia lui Cristi Brancu, Oana Turcu.
 
 
“O întâlnire cu Dan Bittman va rămâne toată viaţa un exerciţiu de farmec. Anii  au trecut, iar Dan este la fel de misterios, sincer, zâmbitor, tăios. E şarmant până la infinit.
 
Într-o perioadă în care Dan le explică tuturor că “şi îngerii au demonii lor”, poveştile lui au fermecat şi vor mai fermeca generaţii de femei. Am povestit despre vremurile – neapuse – în care fetele efectiv făceau coadă ca să îi fure un zâmbet şi cum a reuşit Liliana să îl câştige pe viaţă. Uneori, pentru un bărbat, să-i spui că pur şi simplu îl aştepţi poate fi decisiv!
Oricât de simpatic este Dan, ochiul meu nu mă înşeală şi am descoperit că tenul lui este sensibil şi chiar are cuperoză. E momentul să intervină şi, după cum vedeţi, a luat deja ceva “pentru acasă””, a scris Oana Turcu pe blogul ei. De asemenea, soţia lui Brancu i-a oferit lui Bittman şi câteva remedii de vindecare.
 
“Cuperoza de care suferă Dan are o reţetă sigură şi bună pentru vindecare. Iat-o:
 
Dimineaţa şi seara, lapte demachiant pentru ten sensibil şi loţiune tonică pentru ten sensibil, care emană şi endorfine.
 
De două ori pe săptămână, curăţaţi tenul foarte bine cu Gel Scrub Ten Sensibil.
 
Dimineaţa, după acest tratament, se aplică şi Crema Lipozomială, cu extract de ghimpe, nalbă şi muşeţel.
 
Seara, se foloseşte ulei pur cu jojoba californiană”, i-a recomandat Oana.