De ce este bine sa nu ai partener?

Apropo.ro / 18.06.2008, 08:30
Poti sa ai pe cine vrei atunci cand esti singur, fara sa iti mai faci griji, fara sa mai dai socoteala cu ceva.

Relatia are doua taisuri: iti este bine pentru ca cineva te asteapta acasa, dar alteori iti doresti sa nu te sune nimeni sa te verifice si sa te intalnesti cu cine vrei tu.

Poti sa ai pe cine vrei atunci cand esti singur (se mai poarta si amantele, ele nu vor disparea), fara sa iti mai faci griji, fara sa mai dai socoteala cu ceva.

Daca inca iti doresti sa mai "simti viata" nu ii da sperante mari partenerei, caci pana la casatorie nu este mult.

De ce ai inclina sa nu ai o relatie stabila:

1. Timpul ti-l acorzi mai mult tie

De ce sa nu iti permiti sa te rasfeti cum vrei si cand vrei, fara bataie de cap. Ai o tipa cu care iti doresti sa mai "faci o conversatie" o chemi si gata. Tu trebuie sa stii ce iti doresti foarte bine. Tu singur iti planifici timpul si actiunile dupa cum vrei. De ce sa nu te pui tu pe primul plan?

2. Singur ai mai multe oportunitati

Cine nu stie asta! Dar daca esti single si nu ai tehnica in tine…tot singur ramai. Cei emotivi, rusinosi, timizi, etc isi vor gasi mult mai greu pe cineva. Sau, o alta varianta, vor gasi o nimfomana care va profita de inocenta lor.

3. Banii tai sunt doar banii tai

S-a dus cu vremurile in care ea isi facea planuri pe buzunarul tau. Acum nu ii mai imparti cu nimeni, deci ai mai multi (asa ti se pare). Mergi pe sistemul german (fiecare plateste ce consuma) si va fi mai bine. Asta nu inseamna nici ca faci lege din asa ceva. Si ai posibilitatea sa pui deoparte si mai multi bani. Sa nu cazi in cealalta extrema a celor zgarciti.

dans

4. Singur nu ai de ce sa faci compromisuri

Nu te obliga sa mergi la mama soacra iar tu trebuie sa iei alta stare. Poti manca ce vrei fara ca cineva de langa tine sa iti spuna ca te ingrasi. Iti cumperi ce vrei, cand vrei fara sa dai socoteala sau sa te gandesti ca trebuie sa duci mancare si bani acasa. Nu ai pe nimeni, in afara ta, de ingrijit.

Tot ce faci nu o sa te transforme intr-un narcisit, intr-un misogin sau mai stiu eu ce. Nu, este viata normala de burlac fericit, care uneori le rade in nas celor insurati, dar care poate nu realizeza ca intr-o buna zi….va spune in fata altarului "Da".

Preferi sa stai singur si sa iti faci de cap sau sa gasesti o mancare calda si baia cu spume acasa? Spune aici parerea ta.

"Antrenoarea" lui Cristiano Ronaldo (Pictorial Hot)