De ce este Irina Margareta Nistor singură?

De: Nicoleta Nicolae / 25.01.2015, 11:51
De ce este Irina Margareta Nistor singură?
Cea care a tradus mii de filme, dublate pe casete video, în perioada comunismului, este în prezent o femeie singură. Deşi a trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu un bărbătat însurat şi are la activ un mariaj cu altcineva, Irina Margareta Nistor nu are pe nimeni acum.

În acest moment, Irina Margareta Nistor trăieşte singură, unicul companion fiind motanul său. Deşi a fost căsătorită, marea sa dragoste a fost un alt bărbat, însurat la rândul lu cu altcineva şi care avea şi un copil.

„M-am căsătorit pentru că am vrut să fiu mireasă. Am făcut şi o logodnă, la care totul a fost roz, de la rochia mea, până la tort”, povestea Irina Nistor în presă, cu ani în urmă.

Potrivit wowbiz.ro, la scurt timp, cei doi au hotărât să divorţeze. Culmea, divorţul a fost plătit de celălalt bărbat din viaţa ei. „Nu m-am căsătorit cu cel pe care îl iubeam pentru că era însurat şi avea un copil, dar mă iubea. Ştia că vreau să fiu mireasa şi că îmi doresc mult acest lucru, şi m-a lăsat. Era costisitor ca să poţi divorţa atunci, aşa că el a plătit”, a adăugat Irina.