De ce femeile se îmbată mai ușor decât bărbații

De: Carmen Ulian / 25.10.2014, 12:00
De ce femeile se îmbată mai ușor decât bărbații
Un studiu realizat recent scoate la iveală faptul că cele mai multe persoane nu au habar de ce anume femeile se îmbată mult mai ușor decât bărbații.

Aproximativ nouă din zece persoane nu știu „De ce suntem mahmuri după ce consumăm mult alcool„, iar opt din zece oameni nu știu „De ce femeile se îmbată mai repede decât bărbații”, conform unui studiu realizat recent la cererea Ursus Breweries.

În contextul lipsei de educație în ceea ce privește consumul de alcool, Ursus Breweries a lansat site-ul www.desprealcool.ro, unde consumatorii pot găsi răspunsuri la întrebări cum sunt cele legate de mahmureală, cu titlul de exemplu o explicație este că organismul se deshidratează: în loc să reabsoarbă apa în corp, rinichii o elimină excesiv.Conform rezultatelor aceluiasi studiu, mai mult de jumătate dintre cei care declară că au căutat să se informeze despre efectele consumului de alcool asupra organismului, au folosit internetul.

Studiul arată că românii încă mai cred în miturile care spun că pentru a scăpa de mahmureală trebuie să faci un duș rece (32%) sau să bei o cafea tare (24%), când în realitate, metoda corectă și eficientă este consumul de apă pentru rehidratarea organimsului. Numai 50% dintre cei chestionati au stiut ca o persoana care s-a intoxicat cu alcool nu trebuie lasata sa doarma pentru a-si reveni.

Citește mai multe detalii despre de ce bărbații se îmbată mai greu decât femeile, pe businessmagazin.ro