De ce i-a fost frica, n-a scapat: Mircea Geoana, afara din PSD!

De: MediafaxFoto, Tanase Dragos - Marian / 23.11.2011, 09:55
De ce i-a fost frica, n-a scapat: Mircea Geoana, afara din PSD!
Dupa mai bine de patru ore, Comitetului Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat (PSD) a decis, cu o majoritata covarsitoare, excluderea lui Mircea Geona din partid.

Dupa aceasta decizie, presedintele Senatului, Mircea Geoana, s-a dezlantuit la adresa fostilor colegi din partid sau, de fapt, a unor persoane importante din conducere. El a declarat ca PSD nu se va reforma cata vreme va fi condus din umbra de Ion Iliescu si Adrian Nastase, el precizand ca Victor Ponta este o marioneta a acestora, „cu apucaturi tiranice si o lipsa teribila de caracter”.

Decizia de excludere din PSD a fost, in opinia lui Geoana, „profund nedreapta”, el spunand ca la 18.03 a primit, pentru prima data de cand a inceput aceasta „nebunie”, „asa-zisele” acuze. Geoana a vorbit despre „aceasta executie stalinista pentru un motiv nici macar astazi cunoscut” si a precizat ca are un sentiment de mare tristete si in acelasi timp de eliberare.

Si, totusi, un motiv important, daca nu decisiv, ar fi acela al pierderii alegerilor prezidentiale din 2009, dar mai ales modul cum s-au pierdut acestea: „la mustata” si mai ales din cauza vizitei la Sorin Ovidiu Vantu!

Citeste declaratiile complete ale lui Mircea Geona despre excluderea sa din PSD, pe Mediafax.ro!