De ce îi este frică lui chef Florin Dumitrescu de insecte?

De: Cătălina Matei / 20.03.2017, 11:41
De ce îi este frică lui chef Florin Dumitrescu de insecte?
Fobia de insecte a lui chef Florin Dumitrescu va fi exploatată la maximum în ediţia de luni, 20 martie. Obişnuiţi să îşi facă mereu farse unul celuilalt, chefii Bontea şi Scărlătescu profită din plin de faptul că mai tânărul lor coleg nu suportă insectele şi îi vor da acestuia palpitaţii. Cei doi vin pe platourile de filmare cu insecte de plastic, pe care le plasează strategic astfel încât Florin să se sperie. Fie că jurizează, fie că se aşează pe scaun, fie că dă mâna cu unul dintre ei, chef Dumitrescu dă peste insecte oriunde s-ar întoarce, spre amuzamentul colegilor lui.

 „În copilărie m-a înţepat o albină şi de atunci am căpătat o frică incontrolabilă faţă de insecte”, îi mărturiseşte Florin Ginei într-o pauză de filmare. Cât de tare s-a speriat juratul şi cum a reacţionat când toată ziua a dat peste insecte, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuţite”.

            Tot atunci cei trei juraţi se întâlnesc cu D’Artagnan de Danemarca. Un tânăr boem, cu alură de Jack Sparrow şi muschetar în acelaşi timp, vine să arate cum se găteşte în restaurantele cochete din Amsterdam, acolo unde lucrează ca bucătar. Un tătar get-beget din Dobrogea le va servi juraţilor şuberek şi îi va trezi lui chef Scărlătescu cele mai frumoase amintiri din copilărie, însoţite de muzică live în platou, iar o studentă la medicină vrea să ţină lecţii de nutriţie cu cei trei chefi şi să-i înveţe să mănânce astfel încât să nu se mai îngraşe. Iar vărul de numai 18 ani al lui Cristi Şerb, câştigătorul primului sezon „Chefi la cuţite”, e hotărât să demonstreze că talentul de bucătar se moşteneşte în familie. Totodată, juraţii vor rămâne muţi de uimire când în faţa lor va veni chiar… Isus: un concurent care poartă acest nume speră să aibă de partea lui Providenţa şi să treacă în etapa următoare. Care dintre aceştia îi va convinge pe chefi că merită să meargă în Bootcamp rămâne de văzut luni, de la 20.30, într-o nouă ediţie „Chefi la cuţite”.