De ce iubeşte Alexandre Eram România?

Apropo.ro / 08.11.2011, 13:09
De ce iubeşte Alexandre Eram România?
Francez de origine, Alexandre Eram, soţul Andreei Esca, este stabilit în România de 19 ani şi dezvăluie pentru ziarul gândul.info de ce iubeşte această ţară.

Iată ce declară Alexandre Eram pentru www.gandul.info, în cadrul campaniei Gândul „De ce iubim România”: „De obicei, iubirea e foarte greu de definit pentru că e un sentiment pe care ori îl ai, ori nu-l ai. Iubesc România pentru că o iubesc. Dacă nu o iubeam, nu mă aflam aici”.

Francez de origina, Alexandre Eram este căsătorit cu Andreea Esca de 11 ani şi au doi copii, Alexia şi Aris. ” Sunt născut în America, am studiat în Germania, în Anglia, părinţii mei sunt în Franţa, iar eu m-am stabilit aici. Şi tatăl meu a avut o viaţă la fel. El este armean, a fugit din Armenia, a ajuns la Paris, a făcut École des Beaux-Arts, a plecat şi a câştigat un concurs în America, a construit World Trade Center, unul dintre turnurile care astăzi nu mai sunt”.

Alexandre Eram chiar se bucură să trăiască aici. „Iubesc ţara asta şi unii spun că sunt un ambasador bun pentru că vorbesc peste tot de România. Pe oriunde mă duc, pe unde merg cu nevastă-mea, încerc să conving pe toată lumea că în România este extraordinar. Şi nu sunt singurul”, explică sotul Andreei Esca, Alexandre Eram.