De ce Melania Trump stă mereu cu ochii mijiţi?

De: Alexandra Necsoiu / 27.04.2017, 15:12
De ce Melania Trump stă mereu cu ochii mijiţi?
Încă din vremea campaniei electorale, dar, mai ales după ce magnatul Donald Trump, a fost ales cel de-al 45-lea preşedinte american, Melania are parte de o atenţie sporită din partea presei. Ţinutele vestimentare i-au fost analizate la fel ca şi chipul şi gesturile nonverbale.

Unii susţin că Melania Trump are două feţe: zâmbeşte doar când Donald e cu ochii pe ea, iar în restul timpului este încruntată şi suparată. Un lucru este cert,  Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii stă mereu cu ochii mijiţi.

De ce e nefericită Melania Trump în rolul de Prima Doamnă a Americii

Toată lumea o ştie pe Ivanka Trump! Dar cum arată fiica cea mică a lui Donald Trump…

Prinţesa Diana, iubita lui Donald Trump? – FOTO

O damă de companie în toată regula! Noi poze EROTICE cu Melania Trump GOALĂ! – FOTO

Cum arată „apartamentul” în care trăieşte Donald Trump! Foto fabuloase

Un expert în limbajul trupului explică care ar putea fi motivul acestui gest: „ochii sunt consideraţi o poartă către sufletul nostru. Prin urmare, persoanele care au tendinţa să îi ţină aproape închişi tind să fie timizi, meticuloşi şi secretoşi. Din afară par calmi chiar şi în situaţiile emoţionante. Este o  barieră care îţi oferă o mare putere de control în faţa reacţilor emoţionante, chiar şi în prezenţa unor stimuli care, în mod normal, ar activa corpul într-o manieră defensivă.“

O altă explicaţie ar fi că persoanele cu ochii deschişi la culoare au o toleranţă mai scăzută la lumină faţă de persoanele cu ochi căprui. Din cauză că sunt deranjaţi de lumină îşi mijesc ochii pentru a-i proteja.