De ce nu e bine să ai Facebook!

Apropo.ro / 19.04.2013, 11:00
De ce nu e bine să ai Facebook!
Un bărbat, care se consideră nevinovat, a fost dat de gol de către Facebook cu viața pe care o avea.

Un bărbat din SUA a ajuns în pragul disperării din cauza Facebook-ului, după ce soția lui a aflat detalii despre viața lui pe care el nu le discutase până în acel moment.

Soția acestuia a descoperit prin intermediul rețelei de socializare că soțul ei este bigam. Ea a găsit o altă nevastă a bărbatului ei, de care acesta nu divorțase, deși se căsătorise și cu actuala.

Totul a pornit de la o sugestie de prietenie a rețelei. Și cum femeile au un dezvoltat spirit de „cercetare”, bărbatul a fost prins cu „mâța-n sac”.

Desigur, când i-a spus soțului ei ce anume a aflat, acesta a declarat că este nevinovat și că găsește situația stânjenitoare și că nu și-a dorit niciodată să rănească pe nimeni, în mod intenționat.

Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor care au considerat că îi este potrivită o „pauză” cam de un an, după gratii, pentru a reflecta asupra a ceea ce a făcut.

Un alt caz asemănător s-a întâmplat în Australia. Soția a găsit și a citit anumite mesaje pe contul de Facebook al iubitului ei care erau de la o altă iubită.

Cei doi abia se căsătoriseră, dar asta nu i-a împiedicat să divorțeze. El și-a recunoscut vina de bigam, iar căsătoria anulată.