De ce nu îl poate ierta Mioara Roman pe fostul ei soţ? Când a părăsit-o, Petre i-a luat un obiect drag

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2016, 09:34

De ce nu îl poate ierta Mioara Roman pe fostul ei soţ? Când a părăsit-o, Petre i-a luat un obiect drag
La mulţi ani de la divorţul care i-a dat viaţa peste cap, Mioara Roman a vorbit despre reproşurile pe care le are de făcut fostului ei soţ.

”Nu mi-aş fi închipuit niciodată că familia noastră va putea fi dezmembrată pentră că, din punctul acesta de vedere, noi eram de modă veche. Dar, pentru noi, politica a însemnat ceva devastator”, povesteşte Mioara Roman în interviul pe care l-a acordat emisiunii Star Magazin de Weekend de la Antena Stars.

Şi, chiar dacă îşi aminteşte cu drag de cei aproape 35 de ani pe care i-a petrecut în compania fostului premier al Roimâniei, Mioara Roman are să îi facă acestuia un reproş. ”Mi-a luat bicicleta… M-am supărat pe el, de ce mi-a luat-o? Eu am umblat cu biclicleta până acum câţiva ani”, a explicat ea.
În altă ordine de idei, Mioara Roman a povestit şi câte ceva din copilăria ei şi şi-a amintit cu plăcere care a fost prima lecţie de viaţă pe care a primit-o de la tatăl ei.
”Am primit o singură palmă pentru că am fost obraznică cu bucătăreasa. Mi-a explicat tata că bucătăreasa este o personalitate pejntru că ştie să gătească, iar eu sunt nimeni. Şi că oamenii nu se împart între ”jos şi sus”, că între oameni care ”ştiu să îşi facă bine meseria” şi oameni care nu. Alt criteriu nu există! Aveam vreo şapte ani, şase ani…”, mai povesteşte Mioara Roman.