De ce nu poate sta Ştefan Bănică mai mult de 2 săptămâni departe de casă?

Apropo.ro / 13.10.2013, 08:00
De ce nu poate sta Ştefan Bănică mai mult de 2 săptămâni departe de casă?
Ştefan Bănică şi-a adus aminte cu plăcere de primele ediţii de la “Dansez pentru tine” şi a vorbit deschis despre proiectele sale.

Artistul a povestit la “Weekend cu Monica Dascalu” de primele ediţii pe care le-a prezentat la “Dansez pentru tine”. “A fost greu si chiar am spus inca din primul meu monolog in emisiune ca era o provocare, pana atunci refuzasem emisiuni de divertisment. Nu e usor sa tii in mana o emisiune atat de imprevizibila si am avut mari emotii pana am vazut ce se intampla. In plus, de la oamenii care vin ai ce invata, au o vointa incredibila si dorinta de a-si schimba viata”, a spus Stefan Banica.

El a vorbit si despre premierele toamnei si piesele de teatru in care joaca, dar si despre concertele de Craciun la care a inceput deja pregatirile. In privinta turneelor in afara tarii sau a vacantelor el a dezvaluit Monicai faptul ca de cate ori pleaca, “dupa 2 saptamani sunt terminat. Imi lipsesc mediul meu, oamenii dragi, intimitatea, locurile mele”, si de aceea nu sta foarte mult timp departe de casa.