De ce nu şi-a refăcut Nicola viaţa după divorţul de Mihai Alexandru?

De: Alexandra Necsoiu / 18.08.2017, 11:00
De ce nu şi-a refăcut Nicola viaţa după divorţul de Mihai Alexandru?
În anii '90 Nicola şi Mihai Alexandru spărgeau topurile muzicale. El era soţul, prietenul, compozitorul şi producătorul ei muzical. Cei doi au împreună doi copii. Însă, în 2006, divorţul lor a şocat milioanele de fani.

În 2008 Mihai Alexandru a decis să îşi refacă viaţa alături de o altă femeie, spre deosebire de Nicola, care nu a fost văzută foarte des în compania altui bărbat, după divorţ.
Cântăreaţa nu prea are noroc în dragoste, dar şi-l caută din nou în muzică. După ce a intrat într-un con de umbră o bună perioadă de timp, acum încearcă un nou stil muzical bazat pe sintetizatoare.

”Altceva în afară de muzică nu am făcut, şi da, avem perioade bune, perioade mai puţin bune, unii merg înainte, alţii renunţă…”, recunoaşte ea într-un interviu pentru click. Nu la fel de lejeră este Nicola cu răspunsurile atunci când este întrebată de iubit. A recunoscut foarte tranşant că este singură. Şi-a câştigat însă toţi copiii aproape de ea, asta după numeroase episoade relatate în presă care se spunea că relaţia dintre ea şi fiul cel mare, Andrei, s-a răcit.

”Copiii mei sunt mari şi frumosi. Si da, îmi calcă pe urme: doi dintre ei sunt studenţi la Conservator şi au voci minunate. Jonathan a început să apară şi în emisiuni TV, fiind deja apreciat . Maria este şi un foarte bun pedagog, deci ea va alege dacă va fi pe scenă sau va fi profesoară. Cel mai mare, Andrei, este un împătimit al fotbalului. Toţi trei sunt speciali şi îi iubesc mult, necondiţionat şi sunt tare mândră de ei”, a mai povestit Nicola.

Nicola are 3 copii: un băiat- Andrei-,  făcut în urma unei relaţii din tinereţe, şi un băiat şi o fată – Jonathan si Maria -, din căsnicia cu muzicianul Mihai Alexandru.