De ce nu-şi plăteşte Vladimir Drăghia datoriile

Apropo.ro / 28.08.2014, 10:49
De ce nu-şi plăteşte Vladimir Drăghia datoriile
Vladimir Drăghia este acuzat de proprietara locuinţei în care locuieşte că îi datorează suma de 5.000 de euro. Actorul o ignoră.

Simpaticul burlac Vladimir Drăghia a închiriat un apartament în centrul Capitalei. Dacă în primele luni şi-a plătit datoriile le care le avea faţă de proprietara locuinţei, după ceva vreme au apărut şi problemele financiare.

Femeia a declarat că are de recuperat suma de 5.000 de euro şi că are un avocat care face demersurile necesare. Ea l-a dat în judecată pe Vladimir, în 2012, şi a câştigat procesul în urma căruia instanţa a stabilit ca actorul să plece din locuinţă şi să plătească sumele potrivit restanţelor datorate.

Din spusele proprietarei, Vladimir a plecat din apartament înainte de executarea silită şi nu a plătit nici un leu.

Actorul mai este dator şi Fiscului care i-a blocat conturile, dar din nefericire pentru ei, Vladimir nu are bani în conturi.

Întrebat cum are de gând să se achite de datorie, Vladimir a declarat pentru Click! că şi-a angajat un om să facă asta: „N-am mai vorbit cu acel individ de mai bine de doi ani, care acţionează în numele fetei. Am avut un avocat, se ocupă el de asta. Nu mă mai interesează subiectul şi nici pe voi nu ar trebui să vă intereseze”.