De ce o iubim pe Sandra Bullock?

Apropo.ro / 18.04.2005, 11:36
De ce o iubim pe Sandra Bullock?
E greu sa n-o simpatizezi pe Sandra Bullock: e draguța, normala, fara fițe, are simțul umorului și al autoironiei, e isteața și abordabila. Poate din aceste motive e placuta, în aceași masura, și de femei și de barbați. Ce pacat ca nu-s


E greu sa n-o simpatizezi pe Sandra Bullock: e draguța, normala, fara fițe, are simțul umorului și al autoironiei, e isteața și abordabila. Poate din aceste motive e placuta, în aceași masura, și de femei și de barbați. Ce pacat ca nu-s mai multe filme bune…

În mod straniu, pentru cineva a carei imagine e atât de onesta și de simpla, e dificil s-o descrii cu acuratețe pe Sandra. Sigur, appeal-ul ei este, de multe ori, bagat în aceeași categorie cu cel al Meg Ryan, alta celebra „logodnica a Americii”.

Dar ea, ca și Julia Roberts, are o frumusețe neconvenționala și pare o actrița comica înzestrata. Și sa nu uitam ca a reușit performanța sa devina celebra monopolizând ecranul într-un mega film de acțiune („Speed”). Cu toate ca a devenit faimoasa – pe merit – pentru personalitatea ei irepresibil de flamboaianta, ea e bine antrenanta în celebra „metoda” de actorie de la Actor’s Studio și a debutat (cu recenzii extraordinare) pe scena new yorkeza. Greu de catalogat, aceasta Sandra. Și devine și mai greu, odata ce afli detalii biografice.

S-a nascut în Virginia, dintr-o mama germana, Helga (fiica unui expert în rachete, cu studii de cântareața de opera în Nuremberg) și un tata care era șeful poștei militare europene. De la bun început, Sandra a fost un copil voluntar și contradictoriu. La 3 ani, când s-a mutat într-o casa noua, a fost instruita sa nu atinga un bec de acolo. Raspunsul ei a fost sa-l ciopârțeasca cu palma, ranindu-se groaznic.

Anii adolescenței sale au fost și ei complet neconvenționali. Majoritatea timpului a locuit cu matușa și bunica sa în Nuremberg și Salzburg (vorbește fluent germana). La 10 ani, s-a mutat în Statele Unite unde a avut numai probleme la școala. „Venind din Europa, eram diferita. Purtam evazați verzi din catifea cînd toata lumea purta blugi. Avem niște berete stupide care îmi țineau parul. Eram pe dinafara cu moda.” A fost necajita continuu din pricina – greu de crezut! – urâțeniei sale. A fost atât de ranita, încât a jurat sa nu trateze pe nimeni, niciodata, în acel fel. Așa ca și-a pastrat o modestie și decența nemaivazute la Hollywood.

Afla mai multe despre Sandra numai din

Tags: