De ce refuză tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

De: Cristiana Trifu / 10.05.2018, 10:34
De ce refuză tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion
Cântăreaţa Lidia Buble are o relaţie serioasă cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion

Răzvan Simion şi Lidia Buble trăiesc o poveste de iubire de mai bine de trei ani. Acum, prezentatorul TV i-a devenit şi manager, după cum au dezvăluit cei doi în cadrul unui interviu, iar artista se înţelege de minune cu părinţii lui.

Niciodată nu a mai pozat aşa! Lidia Buble, goală puşcă!

A distrus o căsnicie şi o prietenie de-o viaţă! Lidia Buble, mărul discordiei dintre Dani Oţil şi Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion au stabilit numele primului copil!

Răzvan Simion, pe vremea când filma la nunţi. Aşa arăta prezentatorul în urmă cu 20 de ani! – FOTO

Lidia Buble a dezvăluit! Cine câştigă mai mulţi bani, ea sau Răzvan Simion?

Lidia Buble, mândră nevoie mare că a slăbit! Câte kilograme are acum şi cum arăta înainte

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

Părintele artistei se pare că nu este foarte dornic să-l cunoască pe iubitul fiicei lui, doar în momentul în care vedeta Antena 1 va veni să-i ceară mâna Lidiei. Mărturisirea a fost făcută char de solistă.

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit Lidia.

Întrebat dacă, la fel ca iubita lui, are parte de aceeaşi prietenie din partea păinţilor acesteia, prezentatorul de televiziune a afirmat:“Acolo e o chestiune mai dificilă, eu o înţeleg, nu ţine de interuman, cât de interconfesional. Dar lucrurile se vor aşeza”.

“Ai mei sunt doi oameni mai retraşi. Niciodată nu mi-au spus: „Vrem neapărat să-l cunoaştem!“. Nu mă întreabă lucruri. Au încredere foarte mare în mine, iar eu vreau să se întâmple toate lucrurile natural. Sunt convinsă că în viitorul apropiat lucrurile vor fi aşa cum ne dorim noi”, a completat Lidia Buble.

Cântăreaţa, însă, are o relaţie excelentă cu părinţii lui Răzvan Simion.

“Părinţii mei o iubesc foarte tare. Şi ea, din ce am văzut, îi iubeşte pe ei şi vorbesc des. Culmea, eu vorbesc ceva mai rar cu ei. Ea, în schimb, are conversaţii eterne pe telefon…”, a menţionat prezentatorul de televiziune.

Lidia Buble provine dintr-o familie de rit penticostal, tatăl ei e chiar preotul unei biserici penticostale din Deva.