De ce și-a întrerupt Bianca vacanța din America!

Apropo.ro / 25.05.2014, 14:00
De ce și-a întrerupt Bianca vacanța din America!
Bianca și-a dorit foarte mult să meargă într-o vacanță în America, însă atunci când a reușit să ajungă acolo, totul s-a transformat într-un coșmar.

„În primele zile, a fost în regulă! M-am dus la o prietenă de a mea și ne-am simțit foarte bine împreună! Am colindat magazinele și mi-am cumpărat tot ce mi-am dorit, iar seara, m-am adaptat vieții de la Miami, unde restaurantele și cluburile sunt deschise până dimineața! Mă simțeam super bine, când a început chinul. M-au apucat durerile insuportabile de spate și nu am mai putut face nimic! M-am dus la doctor, mi-am făcut un RMN și, timp de trei zile, a venit un chinetoterapeut să mă facă bine! Zborul cu avionul își lăsese urme adânci și nu mă mai puteam mișca!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu

„Deși îmi doream nespus să mai rămân în America, a trebuit să renunț la vacanță! Aveam bilet până pe 18 mai și am cerut unul pentru 16 mai, căci nu mă mai puteam ține pe picioare! Norocul meu a fost acela că a renunțat cineva la un bilet și așa am putut să mă întorc în țară urgent! Cum am sosit, mi-a recomandat o prietenă o chinetoterapeută foarte bună, care vine zilnic la mine acasă pentru a-mi pune oasele la loc, așa cum se spune în termeni de specialitate! Acum, ma simt mult mai bine, însă regret că am fost nevoită să îmi întrerup vacanța la Miami! Era prima dată când mă duceam în State și altfel aș fi dorit să fie concediul meu acolo, dar asta e”, a mai spus roșcata.