De ce speră o familie braziliană că naționala țării lor va câștiga Cupa Mondială

De: Marian Andrei / 21.06.2014, 11:00
De ce speră o familie braziliană că naționala țării lor va câștiga Cupa Mondială
Cei 14 membri ai familiei Silva sunt extrem de încrezători că selecționata Braziliei va câștiga Cupa Mondială, și asta bazându-se pe... degetele lor.

Toți membrii familiei Silva, care trăiește în Aguas Claras, la periferia capitalei, s-au născut diferiți de restul lumii: toți au câte un deget în plus la fiecare mână.

Boala numită polidactilie, nu este rară, însă este neobișnuit ca toți cei 14 membri ai familiei, care acoperă patru generații, să sufere de ea.

Cei din familia Silva sunt mândri de diferența lor fizică față de restul persoanelor, mai ales că aceasta a atras atenția mass-mediei braziliene, și spun că acesta este un semn că Brazilia va triumfa.

„Ne dorim din tot sufletul ca Brazilia să devină hexacampeao (termen portughez însemnând de șase ori campioni)” spune Ana Carolina Santos da Silva, „și ne vom ține degetele încrucișate”.

Nu este deloc probabil că superstiția familiei Silva va ajuta Brazilia să câștige Cupa Mondială, așa că echipa cariocas va trebui să se bazeze pe jocul ei.