De ce sunt grașii mai buni la pat!

De: Marian Andrei / 26.09.2013, 12:30
De ce sunt grașii mai buni la pat!
Un studiu despre comportamentul sexual efectuat de specialiștii turci arată fără echivoc că bărbații grași sunt mai buni la pat decât cei slabi.

Studiul a fost efectuat timp de un an de zile de către specialiști de la Erciyes University din Kayseri, Turcia. Aceștia au înregistrat indicele de masă corporală (IMC) a mai mult de 500 de pacienți trimiși pentru tratament de specialitate, comparând indicii acestora cu cei ai altor 500 de bărbați cu performanțe sexuale „deosebite”.

Potrivit rezultatelor, bărbații care au grăsime în exces dezvoltă o cantitate mai mare de hormoni sexuali feminini (ostradiol) care modifică echilibrul chimic din corp și făcându-i pe aceștia să „țină” mai mult. Astfel, la bărbații grași o partidă de sex durează, în medie, 7,3 minute, comparativ cu media de 1,3 minute realizată de cei slabi.

Mai mult, bărbații slabi sunt predispuși, potrivit studiului, la ejaculare prematură și impotență.

Rezultatele acestui studiu confirmă teoria lui James Watson, câștigător al premiului Nobel pentru genetică. În anul 2002, acesta a enunțat că persoanele „pufoase” au o viață sexuală mult mai bună decât cele slabe.

Singura problemă este că femeile nu sunt atrase de bărbații grași, însă specialiștii turci au găsit soluția: „Le recomandăm femeilor să facă dragoste cu lumina stinsă și să își imagineze în acele momente că sunt împreună cu bărbatul visurilor lor”.