De ce sunt intimidați bărbații de femeile frumoase

De: Mihaela Enache / 27.02.2014, 11:00
De ce sunt intimidați bărbații de femeile frumoase
O femeie care este considerată frumoasă este cineva cu caracteristici minunate, aproape fără cusur, și cu mult stil. Când un bărbat se uită la ea, se simte imediat atras.

Unii bărbați sunt încrezători și curajoși. Dar un bărbat obișnuit sau timid poate fi speriat numai să se apropie de ea. Într-un caz tipic, el va crede că este mai bine să stea deoparte. Iată 6 motive pentru care bărbații sunt intimidați de femeile frumoase:

1. Își doresc să evite ca cineva să le rănească ego-ul

Bărbații sunt cunoscuți pentru ego-ul lor mare. Să inviți o femeie frumoasă în oraș înseamnă să te confrunți cu riscul de a fi respins, ceea ce va duce la o mare jenă. Doar gândul de a-și strica imaginea de sine face un bărbat să respingă ideea și, în schimb, să caute o femeie medie, cu care ar avea mai multe șanse.

2. Sunt obișnuiți cu stereotipurile despre femeile frumoase

Un bărbat va presupune de multe ori că toate femeile frumoase sunt extrem de răsfățate și ies numai cu bărbați care arată bine sau au mulți bani. Ei se tem că s-ar putea să nu fie în stare să se ridice la standardele ei. Acest lucru este atât de neadevărat. De multe ori vei vedea femei superbe care sunt împreună cu bărbați nu chiar atât de atractivi. Asta se datorează faptului că celor mai multe femei le plac bărbații cu o personalitate plăcută și care au curajul să le invite, în primul rând.

3. Sunt nesiguri

Dacă un bărbat nu este fericit cu ceea ce a realizat, el va avea cu siguranță o stimă de sine scăzută. În mod natural, acest lucru îl va face să se simtă nesigur în preajma femeilor frumoase, pe care le consideră… din altă ligă.

4. Au fluturi în stomac

La fel ca femeile, bărbații au fluturi în stomac atunci când se apropie de cineva de care sunt atrași. Cu nervii țipând pe interior, încep să se bâlbâie și să se împleticească în cuvinte atunci când abordează o lady. Sau, în unele cazuri, minte lor se golește, pur și simplu. Pentru a evita o scenă penibilă, un bărbat poate evita o femeie frumoasă de la început.

5. Au învățat o lecție din trecut

După cum poți să îți dai seama, un bărbat e posibil să fi fost respins de multe ori de fetele frumoase, încă din vremea liceului. La acea vârstă, fetele pot fi destul de răutăcioase. O astfel de experiență poate distruge percepția unui bărbat despre sine și încrederea atunci când vine vorba de a impresiona femeile frumoase.

6. Sunt speriați de concurență

Este destul de evident faptul că o femeie frumoasă primește toată atenția pe care o vrea din partea bărbaților și mai mult decât atât. În plus, toți ceilalți bărbați care încearcă să abordeze o femeie frumoasă par mai încrezători și mai fermecători. Deci un bărbat își poate subestima putea sa de a fi încântător. Teama de a nu fi dezamăgit de sine îl va face să rămână timid și să nu facă nimic în direcția cuceririi ei.

Bărbații sunt la fel de complicați pe cât pretind femeile că sunt. Se confruntă cu timiditate, stări de agitație și se grăbesc să tragă concluzii în feluri în care, de obicei, se crede că numai femeile o fac. Deci, tuturor femeilor frumoase care sunt dezamăgite că nu au fost invitate în oraș, nu vă necăjiți. Bărbații își fac curaj să vă abordeze. Fii mai deschisă și flirtează cu bărbatul pe care ți-l dorești. Fă-l să se simtă confortabil în preajma ta. Sau, dacă ești genul, prea inițiativa și invită-l tu.