De Crăciun, fii mai bun! Programul PRO TV de sărbători

De: Nicoleta Nicolae / 24.12.2015, 07:00
De Crăciun, fii mai bun! Programul PRO TV de sărbători
PRO TV a pregătit de Crăciun zile magice, încărcate cu emoţia şi energia sărbătorilor de iarnă.

În prime time, PRO TV a pregătit o serie specială de filme şi seriale, care vor aduce magia sărbătorilor în casele tuturor românilor. Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, revine micul mare erou în Singur acasă 3. Prima zi de Crăciun aduce comedia, distracţia şi umorul, într-un episod special Las Fierbinţi, iar pe 26 decembrie, Masca lui Zorro aduce curajul şi aventura pe micile ecrane.

Vineri, 25 decembrie, cele mai îndrăgite filme şi producţii aduc comedia, emoţia şi spiritul sărbătorilor încă de la primele ore ale dimineţii! De la 07:15, vom afla că Eu sunt Moşul, comedie cu Whoopi Goldberg, iar de la 09:00, Hugh Laurie ne duce în Marea cursă de Crăciun. La 10:45 vom afla care este Miracolul de pe strada 34, iar Crăciunul cu familia Krank îi aduce în prim plan pe Tim Allen şi Jamie Lee Curtis, de la ora 13:00. Sărbătorile de Crăciun se petrec în familie, aşa că, de la ora 15:00, Steve Martin ne va spune Cu duzina e mai ieftin!. După Ştirile PRO TV de la ora 19:00, ţara o arde pe comedie, într-un episod special Las Fierbinţi, de la ora 20:30. Seara de Crăciun continuă în acelaşi stil, cu comedia Burlaci întârziaţi, la 22:30.

Sâmbătă, 26 decembrie, sărbătoarea continuă la PRO TV! Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, Tarzan, Singur acasă 4, Călătoriile lui Guliver, Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţii Fulgerului, Masca lui Zorro şi Jack şi Jill vor aduce zâmbete de bucurie în casele românilor.